Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Λαύρος ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης στο Crashonline: «Καταστροφική η επιλογή Τσίπρα – Την απόφαση την παίρνουν οι ηγέτες»

Επίθεση ουσιαστικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του να οδηγήσει την χώρα σε δημοψήφισμα, εξαπέλυσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του στο Crashonline που προκαλούν αίσθηση, θα συζητηθούν για πολύ καιρό και οι οποίες ενδεχομένως να προμηνύουν πολιτικές εξελίξεις στο πολύ άμεσο μέλλον, αναφερόμενος στην απόφαση του Αλέξη Τσίπρα τόνισε:

«Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ήταν και είναι καταστροφική από κάθε άποψη. Η δική μου άποψη και νομίζω πολλών άλλων είναι ότι την απόφαση με την όποια ιστορική ευθύνη την παίρνουν οι ηγέτες και σε καμία περίπτωση δεν οδηγείς σε αυτό το δίλημμα τους πολίτες».

Αναφέροντας τους λόγους γιατί θεωρεί καταστροφική την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά την ερώτηση που του θέσαμε, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης απάντησε:

«Είναι καταστροφική έτσι κι αλλιώς αυτή η απόφασή του γιατί επί πέντε μήνες το μόνο που έκανε είναι να χρεώνει κάθε μέρα το ήδη υπάρχον χρηματοοικονομικό κενό με 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Έπειτα, ποτέ δεν μας είπε τι είναι αυτό που συζητάει με τους δανειστές μας. Το χάσιμο χρόνου ήταν καταστροφικό όπως και η απόφαση για δημοψήφισμα».

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ