Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ

Γράφει ο Στέλιος Φενέκος*


Εκστρατεία εκφοβισμού, τρομοκρατίας, συκοφάντησης με χυδαίο υβρεολόγια και απειλές έχουν ξεκινήσει τα στελέχη και τα μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού, εναντίον των πολιτών που υποστηρίζουν την παραμονή μας στην Ευρώπη.
Με την αντίδραση αυτή , στην ουσία αποκαλύπτονται οι πραγματικές τους προθέσεις, που είναι η απομόνωση της χώρας και η έξοδος της από το Δυτικό κόσμο!

Όλοι οι ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες, οφείλουμε να μην επιτρέψουμε να κυριαρχήσουν αυτές οι διχαστικές και βαθιά αντιδημοκρατικές φωνές, όπως και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να καπηλευθούν αυτές τις συγκεντρώσεις τα αποτυχημένα κόμματα της αντιπολίτευσης!

Οφείλουμε να υποστηρίξουμε σθεναρά και δημοκρατικά τις θέσεις μας, αποφασιστικά και χωρίς φόβο ώστε να μην επιτρέψουμε σε μια αυταρχική μειοψηφία να οδηγήσει έναν ολόκληρο λαό σε απομόνωση!

Έκαναν τη Δημοκρατία ενεργούμενο των ιδεοληψιών τους και δεν δέχονται την έκφραση διαφορετικής άποψης, πόσο μάλλον όταν εκφράζεται και εκεί που θεωρούν αυτάρεσκα και εγωιστικά ότι είναι το δικό τους πεδίο έκφρασης. Στις πλατείες και στους δρόμους.

Είχε πει κάποτε ο Οργουελ, ότι το χειρότερο δεν είναι να μην πραγματοποιηθεί το όνειρό κάποιου, αλλά να πραγματοποιηθεί! Γιατί τότε θα φανούν οι αδυναμίες του για να ανταποκριθεί σ´ αυτό!
Η Δημοκρατία έχει απαιτήσεις και ευθύνες και εσείς κύριοι, φανήκατε λίγοι για να ανταποκριθείτε στα όνειρά και στις ευθύνες της εξουσίας που σας εκχωρήθηκε!

*Πρόεδρος Κοινωνίας Αξιών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ