Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Γραμμή Φαήλου Κρανιδιώτη υπέρ Φώφης στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Παρέμβαση υπέρ της Φώφης Γεννηματά έκανε ο στενός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης για τις σημερινές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.
Το γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα ζητά από όσους φίλους του συμμετάσχουν στις εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν Φώφη Γεννηματά.
Αν σκεφτεί κάποιος πονηρά μπορεί να υποθέσει ότι πιθανόν κάτι τέτοιο να συμφέρει τον Αντώνη Σαμαρά που επιμένει να μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του…ενώ αν πχ. κερδίσει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος να ενταθούν οι φωνές που προτείνουν ν αναλάβει τα ηνία της Νέας Δημοκρατίας ένα πρόσωπο της νέας γενιάς.

Η ανάρτηση του κ.Κρανιδιώτη είναι η εξής:

Άντε να πάρω σοβαρή θέση για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.
Μετά λογου προσωπικής γνωσεως, επειδή για εθνικούς λόγους προσπάθησα με κειμενα και παρεμβασεις να βοηθήσω στην διάσωση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΠΥΡΚΑΛ -ΕΒΟ), ήτοι της πολεμικής βιομηχανίας μας και σκληρου πυρηνα εν γενει της βιομηχανίας μας, όπως και εγινε επιτυχώς από την προηγούμενη κυβέρνηση, παρά τις απαιτήσεις των δανειστων και ημετερων ανοητων για συρρίκνωση ή κλείσιμο.
Η Φώφη Γεννηματά λοιπόν βοήθησε φιλότιμα, μαζί φυσικά με τον φιλο μου Δημητρη Αβραμόπουλο, στην διάσωση.
Οποτε, όσοι μερακλήδες πάτε, ψηφιστε τουλαχιστον Φώφη.. Αυτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν...