Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δ. Παπαδημούλης: Είναι μονόδρομος η συμφωνία- Δεν θα χρειαστεί δημοψήφισμα

Η συμφωνία είναι μονόδρομος γιατί η ρήξη είναι πολύ ακριβή και οδυνηρή για όλους. Ακόμα και μια σχετικά ικανοποιητική, μέτρια συμφωνία είναι καλύτερη και πιο συμφέρουσα από τη ρήξη”, τόνισε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 (Γ. Παπαδάκης).

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 (Γ. Παπαδάκης), ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Και τους δανειστές και την ελληνική κυβέρνηση τους συμφέρει η συμφωνία. Η συμφωνία είναι μονόδρομος γιατί η ρήξη είναι πολύ ακριβή και οδυνηρή για όλους. Ακόμα και μια σχετικά ικανοποιητική, μέτρια συμφωνία είναι καλύτερη και πιο συμφέρουσα από τη ρήξη. Ο Τσίπρας έχει το πολιτικό κεφάλαιο και τη στήριξη του λαού να προχωρήσει με τόλμη και ειλικρίνεια, ώστε να ακυρώσει το σχέδιο της σύντομης «αριστερής παρένθεσης».

Τέλος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εξέφρασε την εκτίμησή του ότι δεν θα χρειαστεί η κυβέρνηση να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για τη συμφωνία, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως “ο τελευταίος Έλληνας που θα ήθελε δημοψήφισμα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Η Ελλάδα χρειάζεται λύσεις και όχι κάλπες και η εντολή που έχει ο Τσίπρας είναι να κυβερνήσει, ώστε να ξεφύγει η χώρα από τη θέση που την έφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις”.

alterthess.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ