Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Απογοητευμένος ο Δημήτρης Μπουραντάς: Έκανα λάθος που πίστεψα ότι το πλιάτσικο θα σταματούσε μετά από τόσες δεκαετίες



Ψιλικατζής ο Κατρούγκαλος
Την έντονη απογοήτευσή του από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει με ανάρτησή του ο διακεκριμένος καθηγητής μάνατζμεντ και συγγραφέας κ.Δημήτρης Μπουραντάς.
Ο γνωστός πανεπιστημιακός που ηγήθηκε μέχρι πριν λίγο καιρό της Κοινωνίας Αξιών σε μια προσπάθεια αλλαγής του πολιτικού σκηνικού ,μέσα από τα λεγόμενά του δείχνει πως είχε πιστέψει ότι με τη νέα κυβέρνηση, αν μη τι άλλο θα σταματούσε το πλιάτσικο και η διαφθορά, αλλά γρήγορα διαπίστωσε πως διαψεύσθηκε.
Με ανάρτησή του αφήνει αιχμές για την τοποθέτηση της κ.Αθηνάς Δρέττα ως προέδρου του ΕΟΠΥΥ , για τα 500 εκ δολάρια για την αναβάθμιση των 5 αεροσκαφών, ενώ ρωτάει γιατί η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Μπουραντά (με την ορθογραφία που έχει επιλέξει)

ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ πίστεψα ότι το πλιάτσικο θα σταματούσε μετά από τόσες δεκαετίες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ συνεχίζεται παντού,ΑΚΌΜΑ και στις καρέκλες πχ ‘κα’ Α ΔΡΕΤΑ πρώην ΣΥΡΙΖΑ , μετά ΠΑΣΟΚ Γραμματέας Υπουργείου μεχρι πριν λίγο καιρό, μετα υποψήφια βουλευτής στο με χωρίςς πολιτικούς ΠΟΤΑΜΙ και σήμερα πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ με το ΣΥΡΙΖΑ. Οσο για τα 5οο εκ των αεροπλάνων, τοσα χρόνια που δεν πέταγαν δεν πήραζε αλλα τώρα που εχουν κανει στάση πλήρωμων στο εσωτερικό είναι προτεραιότητα. Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ μάλλον είναι ψιλικατζής . ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ