Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑΡΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0

Στο πρώτο μέρος, ο Άρης αντιμετώπιζε αρκετά αμυντικά κενά, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να είχε μερικές καλές στιγμές να πάρει το προβάδισμα. Ωστόσο, καμία δεν βρήκε στόχο και έτσι τα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού δεν είχαν σκορ (0-0).
Οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο, πιέζοντας για το γκολ, το οποίο και πέτυχαν στο 60’ με τον Φερνάντες ύστερα από κόρνερ. Όμως, πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η ομάδα του Ντομπρασίνοβιτς πέτυχε και δεύτερο τέρμα –έξι λεπτά αργότερα- με τον Καπνίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 53’ στη θέση του Κωνσταντινίδη.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να μπορούν να αντιδράσουν, με τον Πόι να ολοκληρώνει το θρίαμβο στο 84ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Οι συνθέσεις:
Άρης (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ (72’ Γκόλιας), Καλογέρης, Πόι, Ενλουντούλου, Κωνσταντινίδης (53’ Καπνίδης), Σουνάς (59΄Νάκας), Σανιά.
Ηρακλής Αμπελοκήπων (Πολυχρονίδης): Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Παναγιωτίδης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου (72’ Σαμπιασβίλι), Χαψάς, Χιονίδης (49’ Σαράφογλου), Μαυρίδης (61’ Καρατζάογλου), Πολίτης. 
Πηγή: sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2024 Μία άκρως τυχερή και ενδιαφέρουσα ημέρα ανοίγεται μπροστά μας. Αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, υπάρχουν αρκετές όψεις που υπόσχονται τυχερές...