Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ 0-0

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Καλλονή, με τους Περιστεριώτες να αξίζουν τις τρεις βαθμούς, όμως ήταν άτυχοι και αναποτελεσματικοί στην επίθεση. Έτσι λοιπόν, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 24 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους 22.

Αλλαγή στο 71′ πέρασε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έπαιξε στη μεσαία γραμμή και στο φινάλε προωθήθηκε για το γκολ…

Λίγες φάσεις, μέτριο θέαμα, πολλές φωνές!

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά τους, δικαίως έμειναν μακριά από το γκολ. Ο Ατρόμητος ήταν ελαφρώς καλύτερος και στο 18′ απείλησε για πρώτη φορά, όταν ο Αναστασιάδης πρόλαβε τον Παπάζογλου που έβγαινε τετ α τετ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ούμπιδες από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 25′ έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Ναπολεόνι, ενώ η Καλλονή απάντησε στο 26′ με τον Γκορμούνοφ να σταματάει το δυνατό σουτ του Καλτσά από το μισό μέτρο, ενώ στην λήξη του ημιχρόνου, ο Μίνγκας από καλή θέση σούταρε άουτ.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Καλλονή να είναι πίσω και τον Ατρόμητο να πιέζει. Στο 56′ μάλιστα ο Ναπολεόνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, από κοντά μετά από ριμπάουντ, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τα ριπλέι ωστόσο να μην δίνουν «ξεκάθαρη απάντηση» και τους Περιστεριώτες να φωνάζουν. Στο 67′ ο Ατρόμητος έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπρίτο πλάσαρε τον Χογκ, η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα, όμως ο Τσαμπούρης έδιωξε την τελευταία στιγμή!

Τελικά, το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον στο Περιστέρι σκέφτονται με την ΑΕΚ για το Κύπελλο την Πέμπτη.

.sportdog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ