Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0

Θριαμβευτής αποχωρεί από την Κρήτη ο Ηρακλής, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά, με την οποία πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν.

Ο Γηραιός έπαιξε έξυπνα, ήταν αρκετά διαβασμένος και με διπλή ζώνη κλείδωσε τον Πλατανιά. Μάλιστα, με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να το βγάλουν από την περιοχή τους, ψάχνοντας ένα γκολ στην κόντρα που θα… κλείδωνε την πρόκριση.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με τα νεύρα να είναι αρκετά, ενώ σε αρκετές φάσεις λίγο έλειψε να μετατραπεί το γήπεδο σε ρινγκ! Αυτό, βέβαια, βόλευε τους παίκτες του Γηραιού, καθώς δεν παιζόταν μπάλα και έφταναν όλο και πιο κοντά στον στόχο τους.

Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Χριστόπουλος, με την είσοδο του Τόρες ειδικά να δίνει πνοή στην επίθεση των Κρητικών, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να πετύχει το τέρμα που έψαχνε και έτσι ο Ηρακλής έφτασε στην πρόκριση, η οποία μοιάζει να είναι απόλυτα δίκαιη!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Ιτουά, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Μαχαμάτ (57′ Αγκιλέρα), Φιγκέιρα, Μενδρινός (57′ Τόρες), Τσοντάκης (74′ Μπεριάν), Ναζλίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Πορτουλίδης (66′ Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (88′ Αγγελούδης), Πασάς (56′ Ρομάνο), Τσιλιανίδης, Λουκίνας.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ