Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 0-2

Όπως το δεύτερο μισό του 2014, έτσι και το 2015 ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα για τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα από το Μενίδι, συνέχισε με μεγάλο διπλό στα Ψαχνά, καθώς επικράτησε του Ηρακλή με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και κατάφεραν στο 11′ να σκοράρουν, με τον διαιτητή να ακυρώνει λανθασμένα το τέρμα που πέτυχε ο Καλογερόπουλος, ως οφσάιντ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι και στο 19′ άνοιξε το σκορ ο Ιορδανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Ηρακλής Ψαχνών έψαξε την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε και στο 38′ ο Ιορδανίδης τροφοδότησε τον Ταμπάκη, αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε το 2-0. Το σκορ αυτό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα ο Αχαρναϊκός να πάρει ακόμα μια σημαντική νίκη και να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ραπτάκης, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Β. Πατσατζόγλου (65′ Μαναρίτσας), Μπακομήτρος, Νάκας (53′ Τσιμόντζι), Ενρίκο, Κόσουτιτς, Γουόρντεν.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ιωαννίδης, Εμέκα, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Παπατόλιος (93′ Παπαδόπουλος), Ιορδανίδης (89′ Χατζηκοσμάς), Ταμπάκης (78′ Αθανασίου), Γέσιτς.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ