Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

Ο Αναστασίου παρέταξε τον Παναθηναϊκό με την ίδια ενδεκάδα κατά τα 9/11 με το ματς με τον Εργοτέλη. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Στιλ, ο Χουχούμης αριστερά, ο τριανταφυλλόπουλος δεξιά, με τους Ταυλαρίδη, Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο ήταν οι Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν και πέτριτς, με τους Μπεργκ και Κλωναρίδη στην επίθεση.
Νωθρό ματς, το έβαλε με ψαράκι ο Πέτριτς!
Εν εντιθέσει με τον αγώνα με τον Εργοτέλη, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο 20λεπτο, στο σημερινό παιχνίδι ο ρυθμός ήταν αργός, με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και τους “πράσινους” να έχουν την υπεροχή, προσπαθώντας να κάνουν παιχνίδι κυρίως από τα πλάγια.
Οι σέντρες των Χουχούμη και Τριανταφυλλόπουλου δεν έβρισκαν στόχο, την ώρα που ο Λεβαδειακός είχε οργανωθεί σωστά στην άμυνα και δεν επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να δηγμιουργήσει απειλητικές φάσεις στην εστία του Σηφάκη.
Η πρώτη καλή προσπάθεια ήρθε στο 18′ με σουτ του Πέτριτς που μπλόκαρε ο Σηφάκης, ενώ ο Λεβαδειακός είχε μία πολύ επικίνδυνη φάση με σουτ στην κίνηση του Μάντζιου (27′), το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Στιλ.
Παρά τις λιγοστές ευκαιρίες και το χαμηλό τέμπο, ο Παναθηναϊκός βρήκε τρόπο να ανοίξει την άμυνα των Βοιωτών στο 29′ με κεφαλιά ψαράκι του Πέτριτς, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς. Ο Κροάτης πετάχτηκε όμορφα στο δεύτερο δοκάρι σε μια φάση που είναι οριακή για οσ φάιντ.
Μετά το γκολ δεν συνέβη τίποτα αξιόλογο, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Κάκιστο ματς, κρατάει τους βαθμούς ο Παναθηναϊκός
Απολύτως τίποτα το ουσιαστικό δεν συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο στην Λεωφόρο, καθώς οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν σαν υπνωτισμένες. ‘Ενα σουτ του Μπεργκ και μια κεφαλιά του Σίλντενφελντ ήταν ό, τι πιο επικίνδυνο είδαμε από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στη περιοχή του Στιλ.
Προς το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους “πράσινους”, ωστόσο δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Στιλ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει ένα αγχωτικό, αλλά πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να μείνει κοντά στην κορυφή και τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Μέντες (58′ Λαγός), Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς (75′ Καρέλης), Κλωναρίδης (65′ Ζέκα), Μπεργκ.
Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Νικολακάκης (80′ Μάγκας), Τομάς, Κώτσιος, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Ορτέγκα (72′ Σοτέλο), Γκόμεζ, Μάντζιος, Σκέμπης (60′ Μιλοσάβλιεφ), Μιλιάζες.
Δείτε ΕΔΩ το Live του αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ