Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-0

Με πολλά προβλήματα έκλεισε το 2014 για την Λάρισα και όλοι εύχονται να έχουν ένα καλύτερο 2015… Σε πρώτο βαθμό αυτό το πέτυχαν με το 2-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Αλκαζάαρ.

Στο πρώτο ματς για το νέο έτος στον κάμπο, η Λάρισα ήταν ανώτερη της ομάδας από την Καρδίτσα και κατάφερε στο 19′ να κάνει το 1-0 με πανέμορφο σουτ του Καρανίκα έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να απειλούν αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι και το ημίχρονο.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Λάρισα όμως να μην καταφέρνει να κλειδώσει το παιχνίδι από νωρίς. Για να τα καταφέρει έπρεπε να φτάσει στο 72′ και ο Πινδώνης να κάνει το 2-0 το οποίο έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του κρατώντας την στις πρώτες θέσεις του Βόρειου ομίλου.

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας (63′ Περίκο), Μελισσάς, Καρανίκας, Μπλέντι, Πινδώνης, Γκούρτσας (93′ Τσεμπερίδης)

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Νίκιτς (45′ Υφαντής), Τζέκος (78′ Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης, Μαυρίας (57′ Βουτσιάς).

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν...