Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-3

Στο ματς που άνοιξε τη 17η αγωνιστική και το 2015 για τη Superleague, o Παναιτωλικός με δύο γκολ του Βιγιαφάνιες και ένα του Κάπελ πέρασε με 1-3 από τη Βέροια και σκαρφάλωσε στην 5η θέση με 27 βαθμούς! Οι Αγρινιώτες αποδείχτηκαν πολύ αποτελεσματικοί, καθώς μετουσίωσαν σε γκολ όλες τις φάσεις που δημιούργησαν, χτυπώντας υποδειγματικά στην κόντρα στο δεύτερο μέρος, σε αντίθεση με τη Βέροια που σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, κυρίως μετά το 0-2. Πολύ καλή εμφάνιση από τους μεσοεπιθετικούς του Παναιτωλικού, με τους Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες να κάνουν άλλη μια έξοχη εμφάνιση και να οδηγούν εκ του ασφαλούς τα “καναρίνια”
Αποτελεσματικοί Αγρινιώτες!
Σε ένα πρώτο μέρος, όχι με φοβερό ρυθμό αλλά με φάσεις ο Παναιτωλικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με γκολ του Κάπελ στο 27`! Ο Μαρτίνες έβγαλε την μακρινή μπαλιά, η μπάλα βρήκετο κεφάλι του Καλί που δεν μπόρεσε να διώξει, έφτασε στον Κάπελ, που κοντά έκανε το 0-1! Οι Βεροιώτες είχαν μπει πιο καλά κάνοντας δυο φάσεις με τον Μπεν, ενώ στο 32` έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν ο Ντουμίτρου βγήκε τετ-α-τετ, αλλά από κοντά ο Ράφαελ τον σταμάτησε, με τον Κούσα να απομακρύνει σε δεύτερο χρόνο μια και καλή! Έτσι έληξε το πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν αυτό που θέλουν.
Η Βέροια φάσεις, ο Παναιτωλικός γκολ!
Στο 54` ο Άλβες έβγαλε την μπαλιά, ο Βιγιαφάνες νίκησε τον Καλί και με πολύ ωραίο πλασέ σημείωσε το 0-2! Ο Γκρανέρο έβαλε αμέσως Παυλίδη και Βεργώνη και στο 63` ο Μπεν έχασε μεγάλη φάση για το 2-1! Έτσι, στο επόμενο λεπτό, σε μια υποδειγματική κόντρα, ο Μαρτίνες έδωσε στον Άλβες στα αριστερά, αυτός έβγαλε παράλληλα στον Βιγιαφάνιες κι αυτός πλάσαρε για το 0-3! Η Βέροια στη συνέχεια κυνήγησε αρκετά το γκολ, χάνοντας φοβερές ευκαιρίες με Παυλίδη-Μπεν (65`) και Καλτσά (67`)! Φυσικά, το 0-3 δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας στους Βεροιώτες που πάλεψαν για το γκολ της τιμής το οποίο τελικά σημείωσαν με το πολύ ωραίο γκολ του Καλτσά με μακρινό σουτ στο 88`.
ΣΚΟΡΕΡ: 88′ Καλτσάς – 27′ Κάπελ, 54′, 63′ Βιγιαφάνες
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – 15′ Γοδόι, 39′ Ετζεγκέλε, 44′ Κούσας
Βέροια (Χουάν Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Οστοϊτς, Τσιάμης, Κάλι, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Μπεν, Ντουμίτρου, Σέντρικ (55′ Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα (55′ Παυλίδης)
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχράνο, Κούσας, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Γοδόι (89′ Κουτρομάνος), Φωτάκης, Μαρτίνες, Βιγιαφάνες (68′ Μύγας), Καπελ, Αλβες (84′ Βασιλείου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ