Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΞΑΝΘΗ 0-0

Στο πρώτο μέρος δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο απ’τις δύο ομάδες. Κυρίαρχα στοιχεία του παιχνιδιού ήταν τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα πολλά νεύρα. Για 45 λεπτά αμφότερες οι πλευρές δεν έκαναν ούτε μία κλασσική ευκαιρία με την Κέρκυρα να έχει 2 τελικές προσπάθειες, ενώ η Ξάνθη 4.
Στο δεύτερο μέρος οι ακρίτες μπήκαν καλύτερα και πίεσαν αρκετά την εστία του Σέτκους. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Καπετάνο στο 69′ και τον Κλέιτον στο 79′ (δοκάρι). Η Κέρκυρα δεν πίεσε και αυτή απ’τη μεριά της, αλλά δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι καλό. Έτσι το σκορ παρέμεινε 0-0 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Η Ξάνθη, πέρασε στην 7η θέση με 27 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα μοιράζεται την 22η θέση (με τον Πλατανιά) έχοντας 22.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ζουμπουλάκης, Φάμπιο.
Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος Γουάλας, Σολτάνι, Βάλτερ Μπαλούφο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...