Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-0

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του 2015 στην Football League με το παιχνίδι της Παναχαϊκής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους Πατρινούς να επικρατούν με 1-0 χάρη στο τέρμα του Ντα Κόστα μετά το χαμένο του πέναλτι, στην επαναφορά…

Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη από τον Απόλλωνα και έδειξε να θέλει πιο πολύ το παιχνίδι από την ομάδα της Ριζούπολης. Έτσι, η πίεση έφερε το γκολ, όταν στο 29′ ο Ηρακλής ανέτρεψε τον Στεργίδη, σε μια απόφαση που φαίνεται λανθασμένη και έφερε τα παράπονα των φιλοξενούμενων, με τον Ντα Κόστα να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Αυτή ήταν πολύ άσχημη, ο Πίτκας απέκρουσε, όμως ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γυρίσουν την κατάσταση, με αποτέλεσμα αυτό το 1-0 να μείνει μέχρι τέλους και να κρατήσει την Παναχαϊκή σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος, Κάργας, Άλλα, Γκαντιάγκα (56′ Χούσα), Μπαλού, Στεργίδης (89′ Τσώνης), Πατινιώτης, Ντα Κόστα (81′ Χαρτσιάς), Μαρουκάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής (79′ Χατζής), Γκονζάλες (79′ Κυβελίδης), Φαρινόλα, Λαγός, Βάντερσον, Ανγκούλο (62′ Καραδέμητρος).

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ