Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Ύστερα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, όπου οι εντυπώσεις και οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, οι δύο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο μέρος με σκοπό να πιέσουν περισσότερο για το γκολ που θα τους δώσει τη νίκη. Η Κέρκυρα ήταν πιο ουσιαστική και πέτυχε γκολ με το ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 48′, ο Ναγιάρ σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κουρμπέλη και κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ και να πάρουν προβάδισμα νίκης, αλλά ο Κοντού παρά την ωραία ατομική του προσπάθεια σημάδεψε πάνω στον Κοσίσκι. Ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 62′ όταν ύστερα από σέντρα του Ρόλε, ο Μπαράλες έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Σέτκους απομάκρυνε την μπάλια πέφτοντας στη δεξιά του γωνία!

Μέχρι το τέλος το ματς θα μπορούσε να είχε και άλλα γκολ, καμία όμως απ’τις ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι διατηρήθηκε το 1-0 με την Κέρκυρα να ξεκινά με το δεξί το 2015.

Με το τρίποντο οι Φαίακες ανεβηκαν στη 10η θέση και έχουν 21 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες διατηρήθηκαν 5οι με 28 βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Τιε Μπι, Μάσα, Φερνάντες, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος, Κοντός, Χαβίτο, Καϊκούτ, Ζόρμπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ