Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μοιραίο λάθος του Στ.Θεοδωράκη! Μαζεύει Βαλλιανάτο στο Ποτάμι

Μοιραίο λάθος για το Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί συνεργασία του κόμματός του με τον γνωστό ακτιβιστή των gay Γρηγόρη Βαλλιανάτο και το ανύπαρκτο κομματίδιο Φιλελεύθερη Συμμαχία το οποίο ζήτημα είναι να έχει 40-50 ενεργά μέλη.
Κατά πάσα πιθανότητα, ο κ. Βαλλιανάτος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας εκεί όπου είχε δηλώσει ότι θα κατέβει για δήμαρχος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο απέτυχε να συμπληρώσει συνδυασμό.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι γνωστός για το ήθος και την ευαισθησία του.
Χαρακτηριστικό ότι δεν δίστασε στον προεκλογικό του αγώνα να αποκαλύψει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα συνυποψηφίων του, προκειμένου να στρέψει πάνω του προβολείς και να κερδίσει 5 λεπτά δημοσιότητας.
Επίσης είναι ένας άνθρωπος, που έχει φάει με το κουτάλι τη ζωή κι έχει πετύχει κοινωνικά , όπως θέλει τους υποψηφίους του ο Σταύρος Θεοδωράκης καθώς έχει πολύ πετυχημένη καριέρα ξεκινώντας ως… επαγγελματίας συνοδός ανδρών.
Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης είχε σχολιάσει:

Την ίδια στιγμή απομακρύνουν από το Ποτάμι με βαρύτατες και προσβλητικές καταγγελίες πανεπιστημιακούς όπως ο Δημ. Κουρέτας (δείτε εδώ) που προφανώς δεν συγκεντρώνουν τα κριτήρια ενός κοινωνικά και επαγγελματικά πετυχημένου στελέχους, όπως ένας Βαλλιανάτος.

Μάλλον ο κ.Θεοδωράκης θέλησε να κερδίσει από την πολιτική εμπειρία του κ.Βαλλιανάτου καθώς δεν είναι πρόσωπο “χωρίς κομματικό παρελθόν” καθώς ο ηγέτης της ΦΙ.ΣΥ. έχει θητεύσει δίπλα σε τεράστιες πολιτικές μορφές της Ελληνικής πολιτικής ζωής όπως ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Βίντεο με ομιλία του νέου ποταμίσιου από συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δείτε εδώ

Είναι γνωστός και για τις πατριωτικές του θέσεις, υπέρ… των”Μακεδόνων των Σκοπίων”

Τεράστιο αυτογκόλ του Θεοδωράκη αν επισημοποιήσει τη συνεργασία με ότι πιο απωθητικό κυκλοφορεί στην πολιτική ζωή του τόπου, τη στιγμή που προσπαθεί να μας πείσει ότι κομίζει το νέο.

Θα επανέλθουμε στο θέμα με εκτενές αφιέρωμα στην υποψηφιότητά του κ.Βαλλιανάτου αν και όταν ανακοινωθεί και επίσημα.

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτη προσβολή από τον Γρ. Βαλλιανάτο
Ο Βαλλιανάτος αποκάλυψε πως είναι φορέας του AIDS. Χάος στα “σαλόνια” πολιτικής και νομενκλατούρας.





ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ