Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κουβέλης: Μπορούμε να μπούμε στη Βουλή

Την εκτίμησή του ότι «υπάρχουν πολίτες που μπορούν να στείλουν τη ΔΗΜΑΡ στη Βουλή», έστω κι αν μέχρι στιγμής το κόμμα δεν ανιχνεύεται στης δημοσκοπήσεις, διατύπωσε χτες ο πρόεδρος κ. Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο «Μέγκα», για να συμπληρώσει: «Διεκδικούμε το καλύτερο πολιτικό αποτέλεσμα».

Άλλα βασικά σημεία της συνέντευξης:

· «Η αλλαγή της πολιτικής ήταν αναγκαία και γι αυτό δεν ψηφίσαμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», δεν το κάναμε ως προϋπόθεση να τα βρούμε με το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δε μας εξαπάτησε
· Με το ΣΥΡΙΖΑ «δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτα, ούτε για ψηφοδέλτια ούτε για άλλα ζητήματα, διότι εκείνο που προείχε για μας ήταν η προγραμματική συμφωνία και μάλιστα με συγκεκριμένες θέσεις τις οποίες πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να αποδεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι συζητήσεις διακόπηκαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι το πρόγραμμα του κόμματός του είναι η πρόταση που έκανε στη Θεσσαλονίκη».
· Ο Αντώνης Σαμαράς είχε επιλέξει τις εκλογές «επειδή τα μέτρα, τα οποία ήταν έτοιμος να συμφωνήσει,μ ήταν τόσο επαχθή, τόσο ασήκωτα, ώστε δεν είχε κανέναν λόγο να προχωρήσει και να τα δεχτεί. Διότι θα έβλεπε την απομείωση, τη σμίκρυνση του εκλογικού του μεγέθους»
· «Η ΔΗΜΑΡ αγωνίζεται να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό».
athensvoice.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ