Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ώρα Ανδρέα Λοβέρδου

Ήταν ή «ώρα» του Ανδρέα Λοβέρδου χτες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο υπουργός Παιδείας και υποψήφιος στη Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, σε μία πρωτοφανή συγκέντρωση, ανάμεσα σε χιλιάδες συμπολιτών του, θύμισε πως η καρδιά της Δημοκρατικής Παράταξης, χτυπά δυνατά και είναι έτοιμη για νέες μάχες.

Ο υπουργός Παιδείας με μία σκληρή γλώσσα μίλησε για όλους εκείνους που έχουν προσπαθήσει να μειώσουν τις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ. Του ΠΑΣΟΚ που κράτησε την Ελλάδα όρθια τις ώρες της κρίσης. Δήλωσε πως ο ίδιος και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχουν δυνατή φωνή για να προστατέψουν τη χώρα από τη επικίνδυνη διγλωσσία αλλά και τη «στραβή» του ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε με ακόμη πιο σκληρή γλώσσα για εκείνους που έχουν προσπαθήσει να βλάψουν το ΠΑΣΟΚ. Η απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν πως το ΠΑΣΟΚ, τώρα είναι «καθαρό» και μόνο ανοδική πορεία μπορεί να έχει.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ένα κλίμα συγκίνησης, αναφέρθηκε στην προσωπική του διαδρομή και τόνισε πως δεν προέρχεται από τζάκια, ούτε από πολιτική οικογένεια, θέλοντας να ξεχωρίσει τη θέση του από αυτούς που βρίσκονται και κάνουν καριέρα στην πολιτική λόγω ονόματος και όχι λόγω ικανοτήτων.

Ο παλμός της συγκέντρωσης αλλά και η αγάπη του κόσμου για τον υποψήφιο της Β’ Αθηνών, Ανδρέα Λοβέρδο ήταν εντυπωσιακή και μόνο θετικά μηνύματα εξέπεμπε, τόσο για τον ίδιο, όσο και για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης.

.tokentro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 Όλα δείχνουν ότι ο Παρασκευάς θ' ανέβει τα...