Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Και όμως επιμένει η Ραχήλ: μπορούμε να τυπώσουμε ευρώ.. Το Ραχηλιάρικο έρχεται!

Σε δήλωσή της στο protothema.gr η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι «μπορούμε να κόψουμε» ευρώ μέχρι το ύψος των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ «Ναι, μπορούμε να τυπώσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Άλλωστε η ΝΔ έχει ήδη τυπώσει 90 δισ. ευρώ και τα στελέχη της επιτίθενται σε μένα από άγνοια και ασχετοσύνη».

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η χθεσινή δήλωσή της σε τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης αλλά και οι αποδοκιμασίες των δηλώσεών της από σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν πτοούν την Ραχήλ Μακρή. Τι και αν ο Δημήτρης Παπαδημούλης κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «αν δεν γνωρίζουν ένα θέμα» να μην αυτοσχεδιάζουν ή ο Νίκος Χουντής που αποστασιοποιείται πλήρως «δεν λέμε εμείς τέτοιο πράγμα εκείνη επιμένει.

Τα social media έχουν πάρει φωτιά με το θέμα, κάνοντας πλάκα με την ατάκα της υποψήφιας βουλευτή και τυπώνοντας ένα νέο χιλιάρικο!

Το όνομα αυτού Ραχηλιάρικό! Στη θέση της Μπουμπουλίνας η Ραχήλ Μακρή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...