Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Aστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου : Πως θα περάσεις το Σαββατοκύριακο.

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 31 Αυγούστου μέχρι 2 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε πως o Άρης σε ορθή πορεία και οι άλλες πλανητικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Λίγο πριν από την εκπνοή του Αυγούστου, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλλειμα, να σκεφτείς και φυσικά να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις και δράσεις σου.

Ο Άρης σε ορθή πορεία

Μην ξεχνάς πως ο Άρης έχει περάσει πλέον σε ορθόδρομη πορεία και σου επιτρέπει σταδιακά να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο και να αρχίσεις να οργανώνεις τα επόμενα σχέδιά σου.

Για αρχή, θα επηρεάσει εσένα που έχεις τον Ήλιο, τον ωροσκόπο σου, ή προσωπικούς σου πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων του Κριού, Ζυγού Καρκίνου και Αιγόκερου, ανεβάζοντας πολύ τον δείκτη της εσωτερικής σου έντασης και την διάθεση να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να εξελίξεις τα όποια θέματα σε ενδιαφέρουν.

Εκείνο που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως κάθε κίνηση, συζήτηση ή δράση που οργανώνεις τώρα, πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και να μην στηρίζεται στην παρόρμηση της στιγμής. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να δείχνεις αυτοσυγκράτηση και να μην επιτρέπεις στο Εγώ να σε παρασύρει σε άσκοπες κινήσεις και μάχες, που δεν έχουν κανένα νόημα, παρά μόνο την εκτόνωση της εσωτερικής σου έντασης.

Είναι πολύ εύκολο να μπεις σε ανταγωνισμούς που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα απολύτως.

Το τριήμερο αυτό, η απουσία σημαντικών αστρολογικών όψεων μας κάνει να παίρνουμε αποστάσεις από τα πράγματα και να αναπρογραμματιζόμαστε για τον καινούργιο μήνα. Φαίνεται πως, σε γενικές γραμμές, ο μήνας του Σεπτεμβρίου λειτουργεί με μια μεγαλύτερη ισορροπία και μας δίνει την ευκαιρία να βάλουμε τα πράγματα σε μια πιο καλή βάση.

Τι να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο, οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, προσπαθήστε να οργανώσετε τα πρακτικά ζητήματα της ζωής σας, αφού λίγο παρακάτω ο Κρόνος, στις 6 Σεπτεμβρίου, περνά σε ορθόδρομη πορεία και σας προτρέπει να μπείτε και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι και να οργανώσετε ή να διεκδικήσετε τα όνειρά σας και τους στόχους σας. Παράλληλα, ο Ουρανός σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα έναν στόχο σας ή σας φέρνει μπροστά σε ξαφνικές ευκαιρίες που θα σας εξυπηρετήσουν πολύ!

Εσείς που είστε Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μια φάση που νιώθετε τα γεγονότα να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο σας. Ο Κρόνος είναι απέναντι σας και πολλές φορές νοιώθετε πως σας υψώνει ένα τείχος, το οποίο δεν μπορείτε, εύκολα τουλάχιστον, να προσπεράσετε. Είναι η εποχή του τέλους ενός κύκλου εμπειριών, οι οποίες θα γίνουν η βάση ενός επόμενου κύκλου που θα ανοίξει στη ζωή σας. Είναι εποχή τελειώματος θεμάτων, κυρίως εκείνων που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες και καλό είναι το διάστημα αυτό να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και τι όχι, για να μπορέσετε αντίστοιχα να πάρετε θέση και στην ζωή σας συνειδητά.

Καρκίνοι Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαήμερου, αλλά και Ταύροι και Αιγόκεροι, βρίσκεστε σε μια φάση που μπορείτε να δείτε τα πράγματα γύρω σας να αλλάζουν και είτε να εμφανίζονται μπροστά σας ευκαιρίες από το παρελθόν που μπορείτε να αξιοποιήσετε εκ νέου ,είτε να εμφανιστούν νέα δεδομένα που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε και να εξελιχτείτε. Μοναδική εποχή, μοναδικές ευκαιρίες.

Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μια αρκετά εποικοδομητική εποχή, που ευνοεί πολύ συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αλλά και συναντήσεις και κοινωνική ζωή. Εκμεταλλευτείτε τις συγκύριες για να προωθήσετε τα θέματα σας ή απλά για να περάστε καλά. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Καλό Σαββατοκύριακο!!

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14 Μαΐου

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. «Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται με νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14...