Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 19/7

Η Μελέκ λέει στον Μελίχπως το παιδί, που άκουσε να φωνάζει τη μητέρα του, είναι ένα γειτονόπουλο. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει κοντά στην Ελίφ και την βάζει πάλι για ύπνο.Ο Μελίχ ρωτάει τη Μελέκ αν ξέρει ποιος της έστησε την παγίδα αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα. Ο Μουράτ είναι δυστυχισμένος και Ερκούτ του λέει πως έτσι είναι οι γυναίκες και δεν πρέπει να στεναχωριέται. Ο Μουράτ δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη και η Σεϊντά τον άφησε. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον αδελφό της και παρόλο, που είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του, λυπάται όταν τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Ο Μουράτ μαθαίνει πως η Μελέκ αποφυλακίστηκε. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται όταν το μαθαίνει και ο Ερκούτ τον πείθει να επισκεφθεί τη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ μιας και είναι μόνες τους και απροστάτευτες. Η Αρζού παίρνει στα χέρια της την επιστολή με την αναφορά για το ατύχημα του Σελίμ όπου αναφέρεται η ύποπτη βλάβη στα φρένα.

Η Αρζού πλαστογραφεί μια νέα αναφορά και την αφήνει στην είσοδο. Η Ιπέκ παίρνει τον φάκελο και τον δίνει στον Σελίμ. Η Γκόντζα βρίσκει την αληθινή αναφορά πεταμένη στα σκουπίδια και αποφασίζει να κάνει την Αρζού να πληρώσει για ό,τι έκανε στον Σελίμ.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Σελίμ πρόκειται να ανακοινώσει στην οικογένεια πως η μητέρα της Ελίφ επέστρεψε αλλά πριν προλάβει να μιλήσει η Αρζού τον διακόπτει. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται όταν διαπιστώνει πως στην αναφορά δεν αναφέρεται καμία ζημιά στο αυτοκίνητό του. Η Σεϊντά θέλει να φύγει από το κτήμα αλλά ο Ερκούτ δεν της το επιτρέπει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14 Μαΐου

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. «Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται με νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14...