Για "ρουσφετολογική" πρόσληψη κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, η οποία καταγγέλλει την πρόσληψη του γιου του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ.

Όπως σημειώνει η ΝΔ, την ώρα που οι πολίτες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, η κυβέρνηση συνεχίζει τις προσλήψεις «συγγενών και φίλων».

Μάλιστα αναφέρει πως οι αποδοχές του υιού Παπαγγελόπουλου θα είναι 56 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, τονίζοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την ώρα που χιλιάδες νέοι επιστήμονες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, καθώς αδυνατούν να βρουν εργασία στην Ελλάδα, και η πλειοψηφία των εργαζομένων συντηρούν τις οικογένειές τους με πενιχρούς μισθούς, η κυβέρνηση προχωρά σε αθρόες προσλήψεις συγγενών και φίλων.

Τελευταίο κρούσμα, η πρόσληψη του υιού του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλου, στη νομική υπηρεσία των ΕΛΠΕ και μάλιστα με αποδοχές 56 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ήρθαν στην εξουσία δεσμευόμενοι δήθεν να αποκαταστήσουν την αξιοκρατία, έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι, στέλνοντας το λογαριασμό στους πολίτες».

newsit.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top