Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 8/2

Η Αμαλία και η Βέρα θα βρεθούν προκειμένου να μιλήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους.
Μία αιφνίδια επίσκεψη, πιάνει την Αμαλία και την Βέρα απροετοίμαστες.
Ο Αλέξανδρος στέλνει κάποιον για να προσέχει την Αμαλία, όμως το κρατάει κρυφό από την Άννα. Η Τατιάνα μαθαίνει ένα καινούριο στοιχείο για την υπόθεση της Αμαλίας που ανατρέπει τα πάντα. Στο μεταξύ, η Αμαλία ανακαλύπτει διάφορα για την εταιρία της Μαργκώ που την οδηγούν σε νέα συμπεράσματα.
Ο Τόνυ επισκέπτεται την μητέρα του απροειδοποίητα και την πετυχαίνει στο σπίτι με τον νεαρό εραστή της!
Η Τατιάνα, ο Γρηγόρης και μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών κάνουν έφοδο στο σπίτι που οι σωματέμποροι κρύβουν τις αλλοδαπές.
H Άννα και ο Αλέξανδρος περνούν μαζί την τελευταία μέρα στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος αγωνιά για το πότε θα χωρίσει η Άννα.

Η Τατιάνα μαζι με τον Γρηγόρη και μια ομάδα αστυνομικών θα πραγματοποιήσουν έφοδο στο σπίτι που οι σωματέμποροι κρύβουν τις αλλοδαπές.

H Άννα και ο Αλέξανδρος θα περάσουν μαζί την τελευταία μέρα στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος αγωνιά για το πότε θα χωρίσει η Άννα. Η Τατιάνα συλλαμβάνει μέλη της συμμορίας του τράφικινγκ και προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον «εγκέφαλο», ενώ την προβληματίζει η συμπεριφορά του σήριαλ κίλερ. Ο Ορφέας βασανίζεται από φαντασιώσεις και ψάχνει βοήθεια στις συνεδρίες με την Τόνια. Η Αμαλία έχει μια έντονη, αλλά πολιτισμένη αντιπαράθεση με την Βέρα ενώ η Μαργκώ μαθαίνει ότι η Αμαλία είναι στην Αθήνα. Η ζωή της Αμαλίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Στη ζωή της Όλγας μπαίνει ένας νέος γοητευτικός άντρας, ο Στέφανος Λαμπίρης, (Δείτε Εδώ) ο οποίος είναι επιχειρηματίας από τον Βόλο και ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί κάπου εκεί γύρω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 151-152-153

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 151-152-153 Επεισόδιο 151 Ο Ισίδωρος επιστρέφει από...