Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 113-114-115-116-117-118

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 113-114-115-116-117-118

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113 ΕΔΩ 114 ΕΔΩ 115 ΕΔΩ 116 ΕΔΩ 117 ΕΔΩ 118 ΕΔΩ

Επεισόδιο 113


Ο Άλεξ θα κατηγορήσει τον Σάκη ότι ανάβει φωτιές και απαιτεί πλέον να μην ανακατεύεται στη διαπαιδαγώγηση της Λήδας, ενώ ο Στέφανος βασανίζεται από δυσάρεστες αναμνήσεις. Ο Θεοχάρης βγάζει έντονη ζήλια μόλις μαθαίνει ότι η Τόνια ενθαρρύνει τη Βέρα να δημιουργήσει μια καινούργια σχέση. Η Μαργκώ δεν χάνει την ευκαιρία να βάλει σε υποψίες την Αμαλία ότι ο γάμος της περνάει κρίση. Ο Παύλος παρεξηγείται όταν βλέπει τον Θεοχάρη να τρώει σε μια άλλη ταβέρνα και οι δυο άντρες λογομαχούν. Κι ενώ η συμπεριφορά του Τόνυ, παραξενεύει την Τατιάνα, το σοκ και η ψυχολογική πίεση που ’χει δεχτεί τις τελευταίες ώρες η Άννα την οδηγούν σε λιποθυμικό επεισόδιο. Στο μεταξύ ο Άγγελος, ετοιμάζεται να εμπιστευτεί στον Ορφέα τα πάντα για τον εφιάλτη που περνάει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 114

Ο Άγγελος αγωνιά μήπως τον συλλάβουν για τον φόνο της Δέσποινας και ο Ορφέας προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Άννα είναι σε νευρική κατάρρευση, ενώ αρνείται να πει στον Αλέξανδρο τι της συμβαίνει. Η Τατιάνα και ο Γρηγόρης προβληματίζονται για τον τρόπο δράσης του serial killer και στήνουν μια παγίδα… Η Μαργκώ προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ρίτσαρντ, ο οποίος την αγνοεί. Ο Αλέξανδρος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο όταν μια άστοχη κουβέντα της Ελένης σε συνδυασμό με το σκίτσο του άντρα που βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της Δέσποινας, οδηγούν στην σύλληψη του Άγγελου!

Τατουάζ: Ο σκοτεινός ρόλος του Στέφανου! Το τραγικό παρελθόν που θα προκαλέσει σοκ!

Επεισόδιο 115

Η σύλληψη του Άγγελου με την κατηγορία της δολοφονίας της Δέσποινας, αναστατώνει την οικογένεια Μελά και πιο πολύ την Αφροδίτη, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του. 

Από την άλλη, ο Ορφέας συγκλονίζεται από την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η πράξη του και βασανίζεται από φριχτές τύψεις, ενώ η παρόρμησή του να παραδοθεί στην αστυνομία γίνεται όλο και πιο δυνατή. Η ανάκριση του Άγγελου από τον Γρηγόρη και την Τατιάνα, δεν οδηγεί πουθενά, αφού αυτός αρνείται την κατηγορία, αλλά όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην ενοχή του. 
Στο μεταξύ, η Άννα στο Λονδίνο περνάει πολύ δύσκολες ώρες, ειδικά από τη στιγμή που η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Αμάντα. 
Ο Άλεξ, που βρίσκεται στα Μετέωρα, καταλαβαίνει ότι η Άννα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά αυτή τον πείθει να μην πάει στο Λονδίνο και οι εξελίξεις της σύλληψης του Άγγελου, τον οδηγούν να επιστρέψει αμέσως στην Αίγινα.
 Παράλληλα, στα Μετέωρα, ο Στέφανος κάνει όλο και περισσότερο παρέα με την Όλγα και τον Σάκη, οι οποίοι ούτε καν υποψιάζονται το μεγάλο μυστικό που κρύβει….
Επεισόδιο 116

Ο Τόνυ πείθει την Τατιάνα ότι ζήτησε απ’ την Άννα να χωρίσουν.

 Ο Άγγελος, κλεισμένος στο κρατητήριο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι τύψεις οδηγούν τον Ορφέα να χάσει την ψυχραιμία του και να οδηγηθεί σε σπασμωδικές κινήσεις, επικίνδυνες να βγάλουν στο φως τη σκοτεινή του πλευρά. 
Ο Αλέξανδρος αντιλαμβάνεται την επιθετικότητα της Άννας προς τον Τόνυ, αλλά το εκλαμβάνει ως σπάσιμο νεύρων από πλευράς της. Ο Στέφανος, κάνει το τραπέζι στον Σάκη και στην Όλγα, όπου την φλερτάρει διακριτικά. 
Η Αμαλία προτείνει στην Τατιάνα να παίξει ένα παιχνίδι που θα ξεσκεπάσει την Μαργκώ και η αστυνόμος συμφωνεί. 
Προσπαθώντας να ξεπεράσει τον Θεοχάρη, η Βέρα ζητάει απ’ την Τόνια να μεσολαβήσει για ένα νέο ραντεβού με τον Μιχάλη… 
Στο μεταξύ, μετά από την πολυήμερη αδιαφορία του, ο Ρίτσαρντ εμφανίζεται στη Μαργκώ.
Επεισόδιο 117

Ο Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ μιλάνε για διάφορα θέματα και σιγά σιγά καταλαβαίνουμε πια είναι η πραγματική τους σχέση. 

Ο Θεοχάρης ζηλεύει απίστευτα με αυτό που άκουσε από τη Βέρα και οι δυο τους μαλώνουν πολύ άσχημα.
 Ο Ορφέας νιώθει πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έτυχε στον Άγγελο και κάνει αλλοπρόσαλλα πράγματα.
 Στο μεταξύ, ο Άγγελος βρίσκεται σε φριχτή κατάσταση, αλλά έχει όλη την οικογένεια Μελά να του συμπαραστέκεται. 
Η Αμαλία συναντιέται με τη Μαργκώ και τις λέει τι θυμήθηκε από το παρελθόν της. Ο Ιωσήφ συνεχίζει τις απιστίες με τις δυο κοπέλες, αυτή τη φορά όμως βρίσκει άσχημα τον μπελά του! Η Αμαλία καταλαβαίνει ότι ο Θεοχάρης με τη Βέρα κοιμούνται μαζί! Νέα στοιχεία συνδέουν τον Τόνυ με την Αμάντα, την ντίλερ, και η αστυνομία πάει στο σπίτι του!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 118

Ο Τόνυ καλείται από την αστυνομία για κατάθεση σε σχέση με τον θάνατο της Αμάντα και η Άννα βρίσκεται στον απόλυτο πανικό. Ο Αλέξανδρος αγωνιά για τον Άγγελο… 

Ο Ορφέας αρρωσταίνει και μέσα στο παραλήρημα του πυρετού του κινδυνεύει ν’ αποκαλύψει την ταυτότητα του ως δολοφόνος. 
Ο Θεοχάρης παραμένει διχασμένος ανάμεσα στην Βέρα και την Αμαλία, ο Στέφανος γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας με τον Σάκη και την Όλγα.
 Η Άννα, τσακισμένη απ’ το άγχος και τις τύψεις, οδηγείται σε μια κίνηση απελπισίας…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-122 ΕΔΩ
123-124 ΕΔΩ 125-126-127-128-129-130 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

112 ΕΔΩ
113 ΕΔΩ
114 ΕΔΩ
115 ΕΔΩ
116 ΕΔΩ
117 ΕΔΩ
118 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...