Ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό συνέβη προχθές στο θέατρο Χυτήριο...Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το Μάνο Παπαγιάννη κατά τη διάρκεια της παράστασης που πρωταγωνιστούν, Πετάει Πετάει! Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια μίλησε στα Αποκαλυπτικά και είπε:

Την Πέμπτη το βράδυ στις 23.20 ανέβηκα στο καμαρίνι μου και με ρώτησε γιατί δεν έκανα την κίνηση να πω την ατάκα.. που είχαμε συμφωνήσει! Είπα ότι το ξέχασα αλλά εκείνος ανέφερε ότι το έκανα επίτηδες για να του κόψω την ατάκα με το αστείο!

«Θα σε γ@μ*σω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις ατάκα. Μίλα καλύτερα του είπα εγώ αλλά αυτός συνέχισε.... Έκλεισα την πόρτα για να προστατευτώ και εκείνος κλώτσησε την πόρτα με άρπαξε από το λαιμό! Ανέβηκα πάνω στην καρέκλα στο καμαρίνι! Έβριζε κατά την διάρκεια του περιστατικού, με χτύπησε είπε θα σε γ@μ*σω παλιοπ#τανα δεν θα μου ξανακόψεις ατάκα εμένα! Ο Καλυβάτσης ήρθε και τον έβγαλε έξω... Κατέθεσα μήνυση, πήγα στα εφημερεύοντα και εκείνος ήρθε την επόμενη μέρα!

Έχει δείξει βίαια δείγματα γιατί έχει ξαναγίνει παρόμοιο περιστατικό με άλλη κοπέλα! Την πίεσε πάνω στη σκηνή με δύναμη και την είχαμε με πάγο! Είναι η δουλειά μου αλλά δεν μπορώ να μείνω παραπάνω στο συγκεκριμένο έργο...» είπε η ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή!


Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε:

«Ειπώθηκαν χαρακτηρισμοί σκληροί... με έσπρωξε, την έσπρωξε ... κανείς δεν ξέρει πως έγινε αυτό! Έγινε μια έκρηξη με τον Μάνο αλλά δεν είχε δώσει ξανά δείγματα! Όλο αυτό κανείς δεν ξέρει πως ξεκίνησε!»

«Η όλη σκηνή ξεκίνησε από μια ατάκα μόνο αλλά για όνομα του θεού αυτό δεν ξεκινάει για μια ατάκα» είπε η Βάσια Τριφύλλλη!

Δείτε το βίντεο:youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top