Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: «Ήρθε το τέλος σου!» – Ο Βλάσης ξεσκεπάζει και καταστρέφει τη Φαίη!

Στο «Έλα στη θέση μου» μπορεί η Φαίη να πέτυχε έναν προς έναν τους στόχους της και να «εισέβαλε» για τα καλά στην οικογένεια Σοφοκλέους, όμως ο πραγματικός έρωτας για τον Βλάση την έκανε να μετανιώσει και να αναθεωρήσει! Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Βλάση, όμως, ο οποίος είναι αποφασισμένος να πάρει τη ρεβάνς…

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Διαβάστε παρακάτω…
Από την ημέρα που αποκαλύφτηκε ότι είναι γόνος της οικογένειας Σοφοκλέους και άρχισε να ζει μέσα στα πλούτη και τα μεγαλεία, το τελευταίο πράγμα που ήθελε είναι να γυρίσει στα παλιά. Ειδικά δε όταν γι’ αυτή την κατάληξη ευθύνεται αποκλειστικά η μέχρι πρότινος σύζυγός του Φαίη. Ωστόσο, ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια και αποφασίζει να πάρει τη ρεβάνς. Με ποιο τρόπο; Διορθώνοντας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και όσους τον μείωσαν και του φέρθηκαν άσχημα, να τους φερθεί με το ίδιο νόμισμα.
Διαβάστε παρακάτω…
Πλέον ο Βλάσης αποζητά τη συναισθηματική και ηθική δικαίωση και γι’ αυτό κάνει ό,τι μπορεί για να ξεμπροστιάσει τη Φαίη στον Δαμιανό. Η αρχή γίνεται μπαίνοντας κρυφά στην έπαυλη. Εκείνη συναντά τον πρώτο και πιστεύει ότι έχει πάει να της ζητήσει να είναι ξανά μαζί. «Επιτέλους λογικεύτηκες. Ελα να τα τινάξουμε όλα στον αέρα και να φύγουμε μακριά από όλους και από όλα. Να κάνουμε μία νέα αρχή!», του λέει, μόνο που εκείνος έχει διαφορετική ατζέντα. Εχοντας αποκτήσει ήδη τις μετοχές της Νέρμαξ -που ανήκαν μέχρι πρότινος στη Φαίη- περνά στο επόμενο στάδιο. Αφήνει, λοιπόν, ένα βιβλιάριο τραπέζης που ανήκει στη Φαίη Σταθάτου μέσα στην τσέπη του Δαμιανού. 
Διαβάστε παρακάτω…
Το επόμενο πρωί, ο Δαμιανός ανακαλύπτει έντρομος την έκπληξη που του ετοίμασε ο Βλάσης, ενώ προσπαθεί να βγάλει μια άκρη με το «μυστήριο» που καλύπτει το χρηματικό ποσό που βρίσκεται μέσα σ’ αυτό το βιβλιάριο και απαιτεί εξηγήσεις από τη Φαίη. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητά της, κατηγορώντας τον Βλάση ότι παίζει παιχνίδια εις βάρος τους και ότι το μόνο που θέλει είναι να σπείρει τη διχόνοια. Στη συνέχεια, στην ίδια λογική κινείται και η Φαίη, ζητώντας εξηγήσεις από τον Βλάση. «Θέλω να μου πεις εδώ και τώρα γιατί το έκανες αυτό!», του λέει η γυναίκα σ’ έντονο τόνο και εκείνος παριστάνει τον ανήξερο. «Σε έχω προειδοποιήσει πολλές φορές να μην τα βάζεις μαζί μου, γιατί μόνο χαμένος βγαίνεις. Πότε θα το καταλάβεις;», τον ρωτά. Ο Βλάσης της ξεκαθαρίζει τη θέση του κρατώντας εριστική στάση: «Φαιούλα… Αυτά μας τα ’χεις πει, μόνο που πρέπει να καταλάβεις ότι ο τροχός γυρίζει κι εδώ που είμαι θα ’ρθεις. Ηρθε το τέλος σου!» και φεύγει. Η Φαίη σοκάρεται και προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, για να βγάλει μια άκρη… 
Διαβάστε παρακάτω…
Κι ενώ η Φαίη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει από τα συμφραζόμενα του Βλάση, καλείται να διαχειριστεί παράλληλα κάποια περίεργα συμπτώματα που έχει. Μέχρι που η ξαφνική λιποθυμία αναστατώνει όλη την εταιρεία και ιδιαιτέρως τον Βλάση, τη Σύλβια και τη Ρενάτα. Η τελευταία μάλιστα, έχοντας έρθει πιο κοντά με τη Φαίη, την παροτρύνει να κάνει μια σειρά εξετάσεων και γιατί όχι ένα τεστ εγκυμοσύνης. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ρενάτα προσπαθεί να πείσει τον Βλάση ότι η Φαίη έχει αλλάξει αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κάνει να πιστέψει ότι έχει αλλάξει στ’ αλήθεια και δεν είναι ακόμη ένα σατανικό σχέδιό της για να κερδίσει ακόμη περισσότερα πράγματα. Η Φαίη είναι ιδιαίτερα στρεσαρισμένη λόγω της εγκυμοσύνης και πώς θα τη διαχειριστεί και μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ακόμα ένας έντονος καβγάς με τον Βλάση ανήμερα της μεγάλης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Ο Δαμιανός αντιλαμβάνεται την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους και κλονίζεται, ζητώντας εξηγήσεις από τη Φαίη. Το σχέδιο του Βλάση φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού μετά την απόκτηση των μετοχών της Νέρμαξ, σειρά έχει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στον Δαμιανό και τη Φαίη!

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Βασιλίνα & Αχιλλέας κάνουν έρωτα! Ποια η αντίδραση της Ρενάτας;

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ