Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου για το τραγικό τροχαίο

Έγινε ξαφνικά πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που συγκλόνισε τη χώρα. Αυτό που του συνέβη 9 μήνες μετά μοιάζει ακόμα αδιανόητο. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είναι ο πατέρας που στις 26 Φεβρουαρίου 2017 έχασε τον μικρό του Παύλο και την αγαπημένη του Αποστολία από τη φονική πορεία της Porsche την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο έπεσε εκτός ελέγχου με ταχύτητα 320 χλμ την ώρα πάνω στο ΙΧ του Πατμάνογλου, ο οποίος είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά, σε έναν σταθμό της εθνικής και ενώ ταξίδευε για την Πτολεμαΐδα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος και ο τριών ετών γιος του. Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται ο Πατμάνογλου να βγαίνει από τον σταθμό δευτερόλεπτα μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση και σοκαρισμένος να τρέχει γύρω από τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων.

«Μόνο ο Θεός βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Μόνο ο Θεός και ο πνευματικός σου», δηλώνει στη RealNews ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που παλεύει να προχωρήσει μπροστά, κουβαλώντας έναν άσβεστο πόσο με τη γλυκιά ανάμνηση του Παύλου και της Αποστολίας. Ο άτυχος πατέρας και σύζυγος δήλωσε επίσης «Θέλω να κάνω ένα ίδρυμα να έρχεται δωρεάν ο κόσμος που πονάει από τα τροχαία. Να υπάρχουν μέσα ειδικοί και πνευματικοί, σαν μια μεγάλη αγκαλιά και αλληλοβοήθεια. Είναι πολύ δύσκολο να το κάνω γιατί χρειάζεται χρηματοδότηση. Να κάνω κάτι σαν το Χαμόγελο του Παιδιού. Όλον αυτόν τον πόνο που έχω θέλω να τον βγάλω σε δημιουργία. Δεν θα μείνω στην τραγωδία, θέλω να δω τι μπορώ να κάνω την επόμενη μέρα».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου στις αρχές Νοεμβρίου κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή σύμφωνα με την οποία στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας, με την οποία ζητά αποζημίωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14 Μαΐου

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. «Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται με νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14...