Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Π. Καμμένος για ΝΔ: «Δεν συνεργάζομαι με τα άκρα – Δεν θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με Άδωνι και Βορίδη»

Ο Πάνος Καμμένος απέκλεισε ενδεχόμενο μελλοντικής του συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας: “Δεν συνεργάζομαι με τα άκρα”.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στον Σκάι, τόνισε: “Έχουμε εξαιρετική και έντιμη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ παραμείναμε στις ιδεολογικές μας διαφορές, θέσαμε κόκκινες γραμμές, έγιναν σεβαστές οι απόψεις μας από την κυβέρνηση αυτά τα 3 χρόνια δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να στεναχωρηθούμε με τον Τσίπρα”, υπογράμμισε ο Π. Καμμένος και στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενος συνεργασίας του με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, ξεκαθάρισε: “Παραμενω στη ρήση Καραμανλή, δεν συνεργάζομαι με τα άκρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ στον ίδιο χώρο άσκησης εξουσίας με τον Βορίδη και τον Άδωνι” κάνοντας λόγο για “εναγκαλισμό” του Κ. Μητσοτάκη με ακραίες ομάδες και απόψεις.

“Για να βγούμε από την κρίση χρειάζεται συνεργασία και εθνική ομοψυχία”, κατέληξε.

Να θυμίσουμε ότι στην εκπομπή «Ακραίως​» με τον Τάκη Χατζή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι “Ακροδεξιός, δεν ήμουν ποτέ”.

«Μας αρέσει ο καπιταλισμός εμάς κ. Χατζή. Δεν είμαστε Αριστεροί, δεν ήμασταν ποτέ ευτυχώς. Ακροδεξιός, επίσης, δεν ήμουν ποτέ. Εγώ την Ακροδεξιά και τον Κομουνισμό δεν τους βάζω πολύ διαφορετικά” τόνισε και πρόσθεσε: «Ολοκληρωτισμός είναι και τα δύο. Εγώ θέλω ελευθερία».

«Δεν είναι κατά δήλωση να είσαι ακροδεξιός, είναι τι λες», σχολίασε ο Τάκης Χατζής με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Όχι, δεν είναι τι λες. Είναι τι κάνεις. Αν έχετε να μου δείξετε μία ακροδεξιά μου πράξη τότε ευχαρίστως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14 Μαΐου

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. «Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται με νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14...