Μια συνέντευξη εφ’ όλης παραχώρησε στο περιοδικό «Γυναίκα», η Έλενα Παπαρίζου όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα κιλά της. Ποιος είναι ο λόγος που παχαίνει ανά διαστήματα και πώς αισθάνεται, όταν έχει περισσότερα κιλά.

Όταν παχαίνεις, γιατί παχαίνεις;


Από μικρό παιδί, μου έλεγε η μαμά μου ότι στα κιλά μου ήμουν σαν γιο-γιο. Πλέον με το θυρεοειδή που με ταλαιπωρεί κάνω τεράστια προσπάθεια. Αυτό που με απασχολεί δεν είναι τι λέει ο κόσμος, αλλά πώς αισθάνομαι εγώ. Εγώ ξυπνάω με τον εαυτό μου – όχι ο κόσμος.

Όταν έχεις περισσότερα κιλά αισθάνεσαι καλά ή νιώθεις ότι δεν θέλεις να βγεις;

Νιώθω τέλεια. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα με την εμφάνισή μου. Αυτό θα ήταν ύβρις και ανόητο αν σκεφτείς πως μέσα στα δισεκατομμύρια ψυχών στον πλανήτη είμαστε μοναδικοί! Οφείλουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Είσαι όμως ένα πρότυπο, ένας άνθρωπος που εκτίθεται, τον βλέπουν και θέλουν να τον μιμηθούν, να τον κριτικάρουν. Τι σε στενοχωρεί να ακούς για σένα;

Όποιοι θέλουν να με κριτικάρουν, ας το κάνουν. Δεν δίνω καμία σημασία. Εμένα θα με κρίνει μόνο ο Θεός. Είμαι εδώ γιατί έχω αγάπη να δώσω, έχω να προσφέρω, είμαι εδώ για να υπηρετήσω και να προβληματιστώ και να παλέψω. Δεν είμαι μόνο «η Έλενα Παπαρίζου, η τραγουδίστρια».

Πώς περιποιείσαι τον εαυτό σου;

Με πολύ βασικά πράγματα. Πίνω πολύ νερό, περπατάω αρκετή ώρα, συμβουλεύομαι φίλους που εμπιστεύομαι στη μόδα και προσπαθώ να κοιμάμαι καλά.

govastileto.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top