Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ράκος μετά τη δολοφονία! Φεύγει για πάντα από την Αρεόπολη

Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Οριστικά από την Αρεόπολη φεύγει ο Ορέστης όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς και θα αφήσει για πάντα το κεφάλαιο αυτό πίσω του.

Αρχικά, η Αντωνία μαθαίνει πως η πρώην της, Αλκμήνη θα παντρευτεί τον Ορέστη και πέφτει κάτω από τα σύννεφα, μιας και πίστευε πως θα τα ξανά έβρισκαν. Η αποκάλυψη αυτή την βγάζει έξω από τα ρούχα της και δεν μπορεί να διαχειριστεί την απόρριψη της Αλκμήνης.

Έτσι, η Αντωνία, κυριευμένη από μίσος και ζήλεια, πηγαίνει και την μαχαιρώνει, γράφοντας τον θλιβερότερο επίλογο σε έναν μεγάλο έρωτα.

Η δολοφονία της Αλκμήνης και η σύλληψη της Αντωνίας σοκάρουν ολόκληρη την Μάνη, όμως ο Ορέστης είναι όμως αυτός που νιώθει τις μεγαλύτερες τύψεις και ενοχές, μιας και δεν πρόλαβε να σώσει την αγαπημένη του.



Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά στην Αρεόπολη και αποφασίζει να φύγει από εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έτσι, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Ορέστης πουλάει την επιχείρησή του και επιστρέφει ράκος στην Αθήνα, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή, μακριά από την Αρεόπολη, όπως θα δούμε στην σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ