Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τι Φέρνει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή στις 19 Απριλίου 2024. Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 19 Απριλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, είναι μία όψη που ενδεχομένως να φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία. Παρελθοντικά ζητήματα θα επανέλθουν στο προσκήνιο, θα συζητηθούν γεγονότα των προηγούμενων ημερών, για να υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις θα πρέπει οι διαθέσεις να είναι συγκαταβατικές. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, οριοθετημένη παρόρμηση και αντικειμενικό τρόπο σκέψης.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή: Επαναπροσδιορισμοί σχέσεων και συνεργασιών.

Ο εγωκεντρισμός και η επιθετική αυτοπεποίθηση θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις και τα παρατραβηγμένα πείσματα, οι καταστάσεις θα πρέπει να διαχειριστούν με συναισθηματική ωριμότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, το κλίμα δεν θα είναι ευνοϊκό για συνεννόηση.


Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις, συζητήσεις θα γίνουν για το πώς μπορούν να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Προσοχή στα μπερδεμένα συναισθήματα, στους θυμούς και στις αντιζηλίες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συζητήσετε για θέματα που σας αγχώνουν, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε λάθη που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα επαγγελματικά, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, προσπαθήστε να μιλήσετε με ηρεμία και όχι με επιθετικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, μην ανακυκλώνετε παρελθοντικά συμβάντα που σας προκαλούν απογοήτευση γιατί αυτό θα σας ρίξει στην αδράνεια. Σκεφτείτε με τρόπο θετικό, θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα επίμαχα ζητήματα, το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναντήσεις και συζητήσεις, βάλτε σε λειτουργία το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, να δώστε μία δημιουργική κατάληξη στις συζητήσεις σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να μιλήσετε με χαλαρότητα αποφεύγοντας την ένταση ή τη συνειδητή αδιαφορία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, θα ξανασυζητήσετε παρελθοντικά ζητήματα και παλιές ανοιχτές προτάσεις. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, στις συζητήσεις και στις επαφές προσπαθήστε να οριοθετήσετε την παρόρμηση και το πείσμα.

 

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε παρελθοντικές υποθέσεις και να βάλετε σε τάξη το εργασιακό σας πρόγραμμα. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με οφειλές και ανοιχτούς λογαριασμούς αποφύγετε την επιπλέον καθυστέρηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώστε τα οικονομικά σας πλάνα, προχωρήστε σε άμεσες τακτοποιήσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Κινηθείτε με αμεσότητα, οι αναβολές θα σας φορτίσουν με επιπλέον άγχος. Στον αισθηματικό τομέα ίσως νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μυστικές κάποιες σχέσεις ή επαφές.



ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να συζητήσετε τα ανοιχτά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά και σας δημιουργούν απογοήτευση. Για τους προσφάτους χωρισμένους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε με λόγια ξεκάθαρα χωρίς ενδοιασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε επαγγελματικά ζητήματα ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις, αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε διπλωματικά, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα, στην περίπτωση που είστε μπερδεμένοι και δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε ανοίγματα για προσεγγίσεις και διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στην ανυπομονησία, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση. Στις συζητήσεις σας αν υπάρξουν διαφωνίες οι εξάρσεις και οι υπερβολές θα οδηγήσουν σε λάθη, προστατέψτε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να προκύψει εμφάνιση ατόμου από τα παλιά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιές προτάσεις ή παρελθοντικά ζητήματα που τώρα θα καταφέρετε να τα συζητήσετε πάνω σε μία διαφορετική βάση. Προσπαθήστε να σκεφτείτε και να πράξετε μεθοδικά, αποφύγετε τη βιασύνη, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από παρελθοντικές καταστάσεις που σας αγχώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με χαλαρότητα αποφεύγοντας την εσωτερική ένταση, οι καβγάδες δεν θα σας βγουν σε καλό. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει ευκαιρία για επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη, επικεντρωθείτε στην άμεση τακτοποίηση, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα. Στις συζητήσεις και στις επαφές σας αποφύγετε την εσωστρέφεια, μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε υποθέσεις που σας στρεσάρουν.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ