Το “πιο τοξικό πολιτικό προϊόν στον πλανήτη”, όπως αποκαλούσαν τη Χίλαρι Κλίντον οι στενοί συνεργάτες του Μπαράκ Ομπάμα… σιωπηλώς φυσικά, βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τους σκελετούς στη ντουλάπα.

Η άλλοτε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, πρώην Υπουργός Εξωτερικών και μεγάλη ηττημένη των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2016 από τον Ντόναλντ Τραμπ, θα τεθεί εκ νέου υπό έρευνα, για τη μοιραία υπόθεση της Βεγγάζης, και την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2012, από την οποία σκοτώθηκαν 4 Αμερικανοί, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Λιβύη.

Ομοσπονδιακός δικαστής ζήτησε από το State Department να ερευνήσει και πάλι τα mails της Χίλαρι Κλίντον, την περίοδο που ήταν επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών, ώστε να διαπιστωθεί… τι γνώριζε, και κυρίως τι έκρυψε για την επίθεση στη Βεγγάζη.

Το State Department από την πλευρά του, έχει ερευνήσει μέχρι τώρα περίπου 30.000 mails της Χίλαρι Κλίντον, το γεγονός ωστόσο ότι το… αμαρτωλό παρελθόν της επανέρχεται στην επικαιρότητα, δίνει στον Ντόναλντ Τραμπ πολιτική ανάσα από τις δικές του… σκοτούρες.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top