Αντιμέτωπος με τη δυσφορία και την αγωνία των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε χθες υπό άκρα μυστικότητα βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το crashonline.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τασία Χριστοδουλοπούλου εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγωνία της για τις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα για το χρέος, στο πλαίσιο των προβληματισμών που έχει θέσει έως τώρα και στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του ανέδειξε τη σημασία των διαπραγματεύσεων που είναι σε εξέλιξη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο στόχο ένταξης στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ, όπου φαίνεται πως εστιάζει η διαπραγματευτική τακτική του Μεγάρου Μαξίμου.

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως στο μέτωπο του χρέους η Ελλάδα δεν θα δεχτεί τίποτε άλλο πέραν μίας λύσης που θα εγγυάται την έξοδο στις αγορές άμεσα και με βιώσιμους όρους.

Εξήγησε ότι «καθαρή» λύση στο χρέος για την ελληνική πλευρά είναι εκείνη «που δεν θα δημιουργεί ή επιτείνει ανασφάλεια στους επενδυτές, δεν θα μεταθέτει το πρόβλημα που συνοδεύει τα ελληνικά προγράμματα προς το μέλλον για άλλη μια φορά και που θα ανοίγει τον δρόμο για την έξοδο στις αγορές».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top