Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook υποστήριξε τη χθεσινή συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» .

Ο κ. Γεωργιάδης δικαιολόγησε τη μικρή προσέλευση του κόσμου γράφοντας πως «και εγώ θα επιθυμούσα 1.000.000 λαό στο Σύνταγμα αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, μια ομάδα ανθρώπων χωρίς κανένα κόμμα, δηλαδή οργανωμένο μηχανισμό, σε μια στιγμή χωρίς ουσιαστικό διακύβευμα και μέσα στο καλοκαίρι μάζεψαν μερικές χιλιάδες. Λίγες προφανώς 3.000-5.000, αλλά όχι και τόσο λίγες τελικά…».
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «δεν χρειάζεται απογοήτευση» και σημειώνει πως «η Κυβέρνηση δεν θα πέσει τόσο εύκολα όσο κάποιοι νομίζουν αλλά ούτε θα μείνει για πάντα όπως νομίζουν κάποιοι άλλοι».

«Κρατήστε την όρεξή σας για την ημέρα που θα έχει έρθει η ώρα για μια πραγματικά μεγάλη Συγκέντρωση. Θα είναι η μέρα που ο Επόμενος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όχι απλώς ως Πρόεδρος της ΝΔ αλλά ως ο ηγέτης της μοναδικής μας ελπίδας για το μέλλον, ως ηγέτης όλων των Ελλήνων, θα μας το ζητήσει και τότε θα μετρηθούμε και θα κοπούν τα γελάκια των Συριζαίων…» έγραψε μεταξύ άλλων.+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top