Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ;

Μια νέα μεγάλη δημοσκόπηση ξεκινά από σήμερα το .logiastarata.gr μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη όπου σύμφωνα με όσα είπε χθες η Φώφη Γεννηματά (Δείτε εδώ) θα εισηγηθεί στα άλλα κόμματα της ΔΗ.ΣΥ να προχωρήσουν στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με ανοιχτό μητρώο μελλών και εκλογή προέδρου από τη βάση. Στο νέο κόμμα είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν τόσο το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, όσο και η “Ώρα Αποφάσεων” των πρώην υπουργών Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση.

Προσφορά: το ARIEL Pods 3σε1 με 25% έκπτωση!

Το ερώτημα προς τους αναγνώστες είναι ποιο πρόσωπο θεωρουν καταλληλότερο να ηγηθεί με επιτυχία του νέου αυτού πολιτικού φορέα ώστε να έχει επιτυχία.

Στις επιλογές έχουμε τη νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ.Γεννηματά, τον πρώην πρόεδρο κ.Βενιζέλο, τους κ.κ.Λοβέρδο, Κωνσταντινόπουλο που διεκδίκησαν την τελευταία φορά την ηγεσία τον ευρωβουλευτή κ.Ανδρουλακη που αμφισβήτησε ανοιχτά την κ.Γεννηματά πριν λίγες μέρες, την κ.
Καϊλή που πρώτευσε σε Πανελλαδική κάλπη στις ευρωεκλογές, τον κ.Θεοχαρόπουλο από τη ΔΗΜΑΡ, τον κ.Παπανδρέου από το ΚΙΔΗΣΟ , τον κ.Θεοδωράκη από το Ποτάμι, την κ.Διαμαντοπούλου από την “Ωρα Αποφάσεων”

#qp_main1066884 .qp_btna:hover input {background:#002644!important} #qp_all1066884 {max-width:815px; margin:0 auto;}
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ;
ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΛΟΣ

survey maker

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ