Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έξυπνη στροφή Λεβέντη: Έτοιμος να στηρίξει κυβέρνηση Μητσοτάκη, βλέπει Τσίπρα με Φώφη μαζί στο 4 %

Έξυπνη στροφή επιχειρεί ο Βασίλης Λεβέντης σε μια προσπάθεια να σώσει την παρτίδα και να πετύχει την ανάκαμψη της Ένωσης Κεντρώων.

Στο κόμμα του βετεράνου πολιτικού κόστισε πολύ η “φιλική” αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ και η εμμονή με το Μητσοτάκη λόγω οικογενειακού παρελθόντος, ωστόσο ο πρόεδρος την Ένωσης Κεντρώων φαίνεται ότι αλλάζει ρότα.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση με τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές» ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά o κ. Λεβέντης τόνισε πως «είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων οι κινήσεις του Πάνου Καμμένου έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία τους συνάντηση του εκμυστηρεύτηκε ότι «με τον Καμμένο έχει διαφορές πολιτικές, ιδιαίτερα σε κάτι κορώνες θρησκευτικές και υπερπατριωτικές, έχει κάποιες διαφορές αλλά ο Καμμένος δεν του δημιουργεί προβλήματα στο 153, πάει και ψηφίζει».

Επίσης ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος έχει πέσει στο 15% και των ΑΝΕΛ στο 1,5%. «Πείτε ότι έχει ένα 15% και 1,5% ο Καμμένος, με 16,5% μπορείς να κυβερνάς μια χώρα;… Τον βλέπω να μοιάζει με τη Γεννηματά, στο 4% να πηγαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εφόσον και «εκείνος σαν σώφρων κάνει υποχωρήσεις». Επίσης όπως τόνισε ο κ.Λεβέντης θα στείλει «τα 9 σημεία και εφόσον τα δεχτεί, ούτε λάφυρα, ούτε υπουργεία, ούτε τίποτα. Του είπα μάλιστα ότι εγώ δεν είμαι Καμμένος να δεχτώ οφίτσια, εγώ θα ψηφίζω αρκεί να υπάρχουν μέτρα που εγκρίνω» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14 Μαΐου

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. «Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται με νέα συνταρακτικά επεισόδια από τις 14...