Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 25/2/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 25/2/2017

Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για δημιουργική δράση. Αυτό θα οδηγήσει σε επιτυχία, αναγνώριση και σε σημαντικές προτάσεις ικανές να ανανεώσουν ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Ταυτόχρονα, μην αμελείς την οικογένεια με τα προβλήματά της. Θα πρέπει πάντα να θυμάσαι την υποστήριξη που δέχτηκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που διαθέτεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα φρόντισε να κάνεις πολύ μελετημένες κινήσεις, ούτως ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Ταύρος

Γενικά
Νέες προτάσεις και συζητήσεις σε απασχολούν, αγαπητέ Ταύρε, καθώς τα νέα δεδομένα είναι αυστηρότερα από τα προηγούμενα και φοβάσαι τις συνθήκες που πιθανόν να προκύψουν. Εξέτασε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που ίσως να μην σε οδηγήσουν εκεί που πραγματικά θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

Δίδυμος

Γενικά
Οι πλανητικές θέσεις προσφέρουν στο ζώδιό σου την απαραίτητη βοήθεια, ώστε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που θα σου επιτρέψουν να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Το ερχόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο ευκαιρίες που μπορούν να σε ‘απογειώσουν’. Προσπάθησε να μην ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα, ώστε να κερδίσεις χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να εκφράσεις ανοιχτά τα παράπονα που έχεις από το ταίρι σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τη διάθεσή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Καρκίνος

Γενικά
Νέες γνωριμίες σε κοινωνικό επίπεδο προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα προσφέρουν εύνοια και υποστήριξη στα σχέδιά σου. Φρόντισε η πρώτη εντύπωση που θα δώσεις να διατηρηθεί ακέραια και μην μιλήσεις σε κανέναν, ώστε να αποφύγεις τους κινδύνους. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και πιθανόν κάποιοι να θελήσουν να σε παραμερίσουν με δόλιο τρόπο. Η σιωπή σου δεν θα τους διευκολύνει όσο θα περίμεναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις στη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα.

Λέων

Γενικά
Η οικογένειά σου αρχίζει να ξαναβρίσκει τις ισορροπίες της, αγαπητέ Λέων, μετά από μια μεγάλη περίοδο ασυνεννοησίας. Η εποχή είναι κατάλληλη για να συζητηθούν ζητήματα τα οποία είχαν αφεθεί στην τύχη τους. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, αν διαπιστώσεις πως κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη με σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, αισθηματικά, για να εκφράσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου. Θα νιώσετε κι οι δυο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να υλοποιήσεις πολλά επαγγελματικά σχέδια. Σήμερα φρόντισε να κινηθείς πολύ προγραμματισμένα, χωρίς να κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Στα οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς όμως να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Οι καταστάσεις που πέρασες, αγαπητέ Παρθένε, σου άφησαν φοβίες, τις οποίες τώρα θα κληθείς να ξεπεράσεις και να ανακτήσεις τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει. Μην πτοηθείς και προχώρα στον δρόμο που σωστά έχεις επιλέξει. Η επιτυχία θα εξαρτηθεί από τη συνέπεια και τη σοβαρότητά σου που είναι δεδομένη και θα σου φέρει ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, άκου τη φωνή της καρδιάς σου και εμπιστεύσου αυτά που σου λέει. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις πολύ καλύτερη τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

Ζυγός

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Ζυγέ, θα μάθεις μία πληροφορία που δεν περίμενες, με αποτέλεσμα η άποψή σου για τα πράγματα να αλλάξει ριζικά. Δείξε ψυχραιμία και μην αφήσεις τον θυμό σου να σε κατευθύνει. Η ένταση θα υποχωρήσει σύντομα και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου να βελτιώνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, προβλέπονται συζητήσεις ή προτάσεις προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Η σχέση σου με κάποια συγγενικά πρόσωπα πρόκειται να βελτιωθεί, αγαπητέ Σκορπιέ, μετά από την αποκάλυψη καταστάσεων που δυστυχώς σε βάραιναν αδίκως. Το μερίδιο της ευθύνης που βαραίνει άλλους θα αποκαλυφθεί πλήρως. Μην συμμετέχεις σε σχόλια και συζητήσεις και άσε τον χρόνο να φέρει τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι καλή και θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις ώστε να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ούτως ώστε να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, προκειμένου να βγεις από το αδιέξοδο.

Τοξότης

Γενικά
Αν καταφέρεις να παραμείνεις συνεπής σε όσα έχεις προγραμματίσει και να μην παρασυρθείς από το πρόγραμμά σου, πολύ σύντομα, αγαπητέ Τοξότη, θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά. Η ανάγκη σου για ασφάλεια σε παρασύρει συχνά σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήσεις την παρόρμηση να σε κατευθύνει. Συγκεντρώσου σε όσα απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου (ο Άρης από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά) και να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, ξεχνώντας τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου και πλέον έχεις μπει στη σωστή κατεύθυνση. Μην αφήσεις περιθώρια να εμπλακεί κανείς σε όσα σε αφορούν προσωπικά, ώστε να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο με πιθανούς λανθασμένους χειρισμούς. Διατήρησε την ψυχραιμία σου στην περίπτωση κάποιου μικρού εμποδίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η φαντασία που έχεις είναι πολύ μεγάλη. Βάλε την σε εφαρμογή στα αισθηματικά σου και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

Υδροχόος

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Υδροχόε, πρόκειται να λάβεις κάποιο μήνυμα που θα σε προβληματίσει. Η ικανοποίηση θα έρθει αργότερα που θα συγκεντρώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά και θα καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Μείνε μακριά από σχόλια και παραξενιές κάποιων ατόμων, οι οποίες μπορούν να σου κάνουν ζημιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και αφήνουν πίσω όλες τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, καθώς και να κλείσεις συμφωνίες.

Ιχθύς

Γενικά
Η ικανοποίηση που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα είναι μεγάλη, αρκεί να μην χρειαστεί να δώσεις μερίδιο από το κέρδος σε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εγκαίρως ό,τι χρειάζεται, ώστε να μην δυσαρεστηθείς αργότερα. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με την επιτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε να διορθώσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει σήμερα με μεγάλη ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Η Μάγια παίρνει εκδίκηση από την Βασιλική

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Η σειρά του ΑΝΤ1 που σάρωσε στην πρεμιέρα της την τηλεθέαση, αναμένεται ακόμη...