Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θάνος Πλεύρης: Ώρες αγωνίας στην Εντατική – Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο δικηγόρος και πολιτικός, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος υπέστη σηψαιμία ύστερα από αγγειοχειρουργική επέμβαση στο πόδι, που διεξήχθη σε άλλο νοσοκομείο.

Η επέμβαση είχε γίνει πριν 10 περίπου μέρες και ο κ.Πλεύρης είχε πάρει εξιτήριο, επιστρέφοντας στο σπίτι του και στην εργασία του ωστόσο ένιωθε αδυναμία και την περασμένη Παρασκευή ανέβασε πυρετό.

Σε ανακοίωσή του το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αναφέρει: “Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή, αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη”.

Νωρίτερα αισιόδοξο μήνυμα έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και συνάδελφος του κ.Πλέυρη , Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στα social media 
“Επισκέφτηκα την ΜΕΘ στο ιατρικό Κέντρο. Ο Θάνος είναι λίγο καλύτερα. Θα την κερδίσεις την μάχη, κομμάντο!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ένας γάμος και μια σύλληψη πριν το κλείσιμο της ιστορίας

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ Πλησιάζοντας προς το κλείσιμο της ιστορίας, οι ήρωες θα δούμε να παίρνουν τον δρόμο που...