Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο δικηγόρος και πολιτικός, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος υπέστη σηψαιμία ύστερα από αγγειοχειρουργική επέμβαση στο πόδι, που διεξήχθη σε άλλο νοσοκομείο.

Η επέμβαση είχε γίνει πριν 10 περίπου μέρες και ο κ.Πλεύρης είχε πάρει εξιτήριο, επιστρέφοντας στο σπίτι του και στην εργασία του ωστόσο ένιωθε αδυναμία και την περασμένη Παρασκευή ανέβασε πυρετό.

Σε ανακοίωσή του το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αναφέρει: "Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή, αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη".

Νωρίτερα αισιόδοξο μήνυμα έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και συνάδελφος του κ.Πλέυρη , Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στα social media 
"Επισκέφτηκα την ΜΕΘ στο ιατρικό Κέντρο. Ο Θάνος είναι λίγο καλύτερα. Θα την κερδίσεις την μάχη, κομμάντο!"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top