Την αγανάκτησή του για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), καθώς όπως σημειώνει «αναφερόμενος στην νομιμότητα έκδοσης από τον ΙΣΑ, άδειας Λειτουργίας Διαγνωστικού Εργαστηρίου, προέβη σε αήθη επίθεση που προσβάλλει το Δ.Σ. του ΙΣΑ και το θεσμικό ρόλο που έχει».

Το Δ.Σ. του ΙΣΑ, διευκρινίζει ότι η εν λόγω άδεια εκδόθηκε με γνωμοδότηση της ολομέλειας του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και δεν υπήρξε καμία ένδειξη ικανή για την αμφισβήτηση των αποφάσεων του Ανώτατου αυτού Οργάνου.


Το Δ.Σ. του ΙΣΑ, «καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ενώ ρίχνει λάσπη και προσβάλλει το έργο του θεσμικού οργάνου, την ίδια ώρα έχει συνηγορήσει στην συγκεκριμένη απόφαση και μάλιστα, όπως αποδεικνύεται, ο ΕΟΠΥΥ έχει πληρώσει την εν λόγω εξέταση, την ώρα που οι γιατροί παραμένουν απλήρωτοι».

kathimerini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top