Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η εταιρεία έρευνας και δημοσκοπήσεων Palmos Analysis, καταθέτοντας μήνυση κατά του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η εταιρεία έδειχνε μηδενικά ποσοστά για το κόμμα του σε δημοσκόπηση που έγινε πριν από τις εκλογές Σεπτεμβρίου του 2015, όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία χαρακτηρίζει ως «απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές» αυτές τις δηλώσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Palmos Analysis:

«Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 “ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ” και στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο σταθμό REAL FM (28 και 29/9/2016 αντίστοιχα) ισχυρίστηκε, αφενός, ότι η εταιρία μας «έδειχνε» το κόμμα του «με μηδέν» στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποίησε προ των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015, και, αφετέρου, ότι η ένδειξη αυτή υπαγορεύτηκε στην εταιρία μας «από την Αθήνα».

Οι δηλώσεις αυτές είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές, επειδή ο κ. Λεβέντης γνωρίζει πολύ καλά ότι οι μετρήσεις μας προέβλεψαν με ακρίβεια το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων εκλογών ως προς το κόμμα του. Συγχρόνως, πλήττουν βάναυσα την επαγγελματική αξιοπιστία της εταιρίας μας αμφισβητώντας σκόπιμα και αβάσιμα την ανεξαρτησία της και το επιστημονικό κύρος των ερευνών της.

Για τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Λεβέντης θα λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία η εταιρία μας προσφεύγει άμεσα για την προστασία της και την αποκατάσταση κάθε βλάβης της».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top