Μια ακόμα αποκάλυψη για το πόθεν έσχες Καλογρίτσα και τις εκτάσεις στην Ιθάκη έκανε σήμερα το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο του STAR, διαβάζοντας τους ισολογισμούς της εταιρείας του φίλου του κ. Καλογρίτσα προκύπτει πως η εταιρεία ΑΓΥΙΑ έχει μηδενική δραστηριότητα εκτός από μία, αυτή της αξίας των ακινήτων.

Η αξία, λοιπόν, των «χρυσών» βοσκοτοπιών τιμολογείται το 2008 αλλά και το 2012 στις 190.000 ευρώ. Ωστόσο, η πλευρά Καλογρίτσα είχε φέρει τη γνωμοδότηση μιας εταιρείας real estate συστημικής τράπεζας που ανεβάζει την αξία αυτής της γης στα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Πως «δένουν» όλα στη συνέχεια; Με βάση αυτή τη γνωμοδότηση και το πληρεξούσιο.. από τον άλλο κόσμο, έγινε εγγραφή υποθήκης που φτάνει (τυχαίο; Δεν νομίζω) τα 52 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή, όσο το τίμημα της άδειας!

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της παράνοιας και των περίεργων διαδρομών της υπόθεσης, αξίζει να σκεφτεί κανείς ότι τριπλάσια έκταση στη Ζάκυνθο, κοντά σε μία από τις γνωστές παραλίες στον κόσμο, πουλήθηκε στο εμίρη του Κατάρ για «μόλις» 10 εκατομμύρια ευρώ το 2013!

Και αξίζουν, θέλουν να μας πείσουν, 100 εκατομμύρια ευρώ τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη…

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top