Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 581-582
Δείτε σε video τα επεισόδια 581-582 ΕΔΩ

Ο τέταρτος κύκλος του “Μπρούσκο” βρίσκει τους ήρωές μας αντιμέτωπους με τα μεγαλύτερα διλήμματα της ζωής τους, καθώς το μυστικό του σκελετού στο οινοποιείο στα Χανιά, θα “δέσει” με έναν απρόσμενο τρόπο τον Αχιλλέα, τη Μελίνα και τον Σήφη σε μια κοινή μοίρα μπροστά στον κίνδυνο να αποκαλυφθεί ένα συγκλονιστικό γεγονός που συνέβη στο παρελθόν, σύμφωνα με το alterinfo.gr

Στο μεταξύ, η Βασιλική διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στα χέρια του Ροκάκη, ενώ η Χρυσάνθη είναι συγκλονισμένη από την αποτρόπαια πράξη του Πάτροκλου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Ματθαίοι και Γιαννακάκηδες, αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν τους Ιταλούς συνεργάτες τους στο περίφημο φαράγγι της Σαμαριάς, αυτόν καταπληκτικό δρυμό της Κρητικής γης, με τους χιλιάδες επισκέπτες απ΄ όλο τον κόσμο.

Η Δάφνη βρίσκεται “ναυαγός” σε μια βραχονησίδα, με μοναδικό εφόδιο… το αντηλιακό της και απελπισμένη πιστεύει ότι περνάει τις τελευταίες ώρες της ζωής της. Ο Ματθαίος είναι έξαλλος από θυμό και ζήλια για την Αναστασία που δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της και να δώσει μια ευκαιρία στον Αλέξη, προκειμένου να βρεθούν πιο κοντά.

Ο Σήφης ερωτεύεται με πάθος την Άλκηστη και σκέφτεται σοβαρά τη σχέση τους… Ο Αχιλλέας, βρίσκεται και πάλι κοντά στη Μελίνα και της συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο, αλλά αυτή τελικά δεν αντέχει την ψυχολογική πίεση και κρυφά απ΄ όλους πηγαίνει στην αστυνομία, προκειμένου να ομολογήσει το μυστικό που την στοιχειώνει τα τελευταία δυο χρόνια….

581-582 ΕΔΩ
Τα επόμενα επεισόδια 583 ΕΔΩ
584 ΕΔΩ
585 ΕΔΩ

 586-587-588-589-590-591-592 ΕΔΩ
593-594-595-596-597 ΕΔΩ

Συνέντευξη με τη Φιόνα Γεωργιάδη: Η Άλκηστις του Μπρούσκο μιλάει για όλα και αποκαλύπτει...


Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top