Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άδωνις: Ο Σαμαράς, ο κακομοίρης, δούλευε 24 ώρες το 24ωρο

Ένας… Πολάκης κρύβεται πίσω από το χαμογελαστό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σον Βήμα Fm και αναφέρθηκε σε όσα έλαβαν χώρα στη ΔΕΘ, αλλά και στα μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας.

Όπως σχολίασε, η συμπεριφορά του πρωθυπουργού απέναντι στην κ. Τσικρίκα γυρίζει μπούμπερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και στην άκυρη υπόσχεσή του για μοίρασμα των 246 εκατ. από τις άδειες.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Νομίζω ότι τους γύρισε πολύ μπούμερανγκ, η αναλγησία, των κυβερνώντων μπροστά στην ανεργία των ανθρώπων» σημείωσε και εξήγησε: «Η εικόνα της κ. Τσικρίκα, ο Τσίπρας, ο οποίος πάντα ήταν το καλό παιδί και το χαμογελαστό, το οποίο έχασε τη ψυχραιμία του και της είπε περίπου «βγάλε το σκασμό» και κυρίως η συνέχεια του θέματος, όπου έβαλαν τον Πολάκη να της ορμήξει, αυτό νομίζω ότι του έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Μην σας μπερδεύει το χαμογελαστό πρόσωπο του Τσίπρα, αυτό είναι μία μάσκα. Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης.»

Για τις τηλεοπτικές άδειες και τα έσοδα:

«Ο κόσμος πολύ γρήγορα κατάλαβε, ότι το να λέει ότι θα μοιράσει 246 εκατ. είναι ψέμα. Διότι βγήκε η Κομισιόν αμέσως και είπε ότι αυτά δεν μπορείτε να τα ακουμπήσετε γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Ακόμα, προέβλεψε ότι δεν θα γίνουν σύντομα εκλογές:

«Προσωπικά δεν βλέπω εκλογές. Μακάρι να γίνουν σήμερα εκλογές, μακάρι να είχαν γίνει από χτες. Η παραμονή του Α. Τσίπρα, είναι επιζήμια για τη χώρα.»

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Ο Κυριάκος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ εργατικός, είναι αυτό που λέμε νοικοκύρης. Όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός, θα σας καταπλήξει. Πιστεύουμε ότι αν είναι να πάρεις την εξουσία με παραμύθια και μετά σε κυνηγάνε από πίσω και σου λένε, αυτά μας είπες και δεν τα έκανες, βλάπτεις και τον εαυτό σου και τη Δημοκρατία».

Για την κυβέρνηση Σαμαρά:

«Όταν ο Σαμαράς, ο κακομοίρης, δούλευε 24 ώρες το 24ωρο, για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ένα μπράβο δεν άκουσε στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση Σαμαρά, ήταν μακράν η καλύτερη κυβέρνηση της κρίσης».

Για τις δημοσκοπήσεις παρατήρησε:

«Ήμασταν το Σεπτέμβριο του 15’, μείον 7 μονάδες στις εκλογές και είμαστε τώρα, συν 6, δηλαδή, έχουμε σε ένα χρόνο 14 μονάδες διαφορά. Θυμάστε καμία άλλη φορά, που σε έναν χρόνο, να έχεις 14 μονάδες διαφορά δημοσκοπική μεταβολή;».

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Η Μάγια παίρνει εκδίκηση από την Βασιλική

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Η σειρά του ΑΝΤ1 που σάρωσε στην πρεμιέρα της την τηλεθέαση, αναμένεται ακόμη...