Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χάρα Καφαντάρη (ΣΥΡΙΖΑ): Η εποχή που “εγώ είμαι αφεντικό του εαυτού μου έχει τελειώσει” (video)

Μια ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προξενεί μεγάλη εντύπωση και αντιδράσεις με μια δήλωσή της που προκαλεί από έκπληξη και γέλιο έως οργή και τρόμο για τα επόμενα σχέδια των νοσηρών εγκεφάλων της κυβέρνησης να τελειώσουν οτιδήποτε έχει μείνει όρθριο στον ιδιωτικό τομέα.

Η βουλευτής Β’΄Αθηνών κ.Χαρά Καφαντάρη μιλώντας στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου” με το Μάκη Κουρή άφησε άναυδο τον παρουσιαστή και το πάνελ λέγοντας πώς “Η εποχή που “εγώ είμαι αφεντικό του εαυτού μου έχει τελειώσει”
Ακόμη κι ο Μάκης Κουρής ,εκδότης της εφημερίδας “Το Παρόν” που στηρίζει τα τελευταία χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ έμεινε έκπληκτος και αντέδρασε στα όσα άκουγε. Η κ.Καφαντάρη, μάλιστα, είπε ότι θα δούμε τι εννοεί στο αμέσως επόμενο διάστημα με νόμοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση.
Σε ερώτηση του κ.Κουρή που αλλού στον κόσμο έχουν αφαρμοστεί αυτά που λέει , η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με τη φράση “Θα εφαρμοστούν στην Ελλάδα”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του – Προετοιμασίες για την κηδεία του”

Σταδιακά επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Αυτό οδηγεί τους αξιωματούχους του παλατιού του Μπάκιγχαμ να διατηρούν ένα...