Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ 2-0 Χαλαρά στους ομίλους

H διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα την Ντιναμό Τιφλίδας με 2-0 στην Τούμπα και με συνολικό σκορ 5-0 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. O Ροντρίγκες, με δυνατό σουτ στο 5′ και ο Τζαβέλλας, με κεφαλιά στο 45′ και το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ, διαμόρφωσαν την αποψινή επικράτηση για τον ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ ήθελαν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους ομίλους του Europa League με θέαμα και γκολ στο παιχνίδι της Τούμπας. Και το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Δικέφαλο: Στο 5′ ο Γκάρι Ροντρίγκες συνδυάστηκε με τον Περέιρα και ο 26χρονος από τον Πράσινο Ακρωτήρι, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

Οι παίκτες της Ντιναμό ήταν φανερό ότι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους γηπεδούχους, που έφθασαν στο δεύτερο γκολ, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι κι εκεί ο Γιώργος Τζαβέλλας, εκμεταλλευόμενος το σάστισμα των φιλοξενούμενων, με κεφαλιά έκανε το 2-0, πανηγυρίζοντας και το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ.

Το κόρνερ είχε προέλθει από την απόκρουση του Σκρίμπε, στην εκτέλεση πέναλτι του Τζάλμα Κάμπος και το οποίο είχε κερδίσει ο Ροντρίγκες.

Στα θετικά σημεία για τον ΠΑΟΚ περνά το ντεμπούτο του Βαρέλα, αλλά και η καλή λειτουργία του Μάτος όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί στη θέση του αριστερού μπακ.

ΣΚΟΡΕΡ: 5′ Ροντρίγκες, 45′ Τζαβέλλας

ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: 45′ Τζάλμα Κάμπος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χάραλντ Λέχνερ (Αυστρία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 39′ Αλβάρο, 62′ Νταλισβίλι, 63′ Παρουνασβίλι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:

ΠΑΟΚ (Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο (Βαρέλα 76′), Τζαβέλλας, Λέοβατς (Κίτσιου 65′), Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ (Μπίσεσβαρ 57′), Τζάλμα, Ροντρίγκες και Περέιρα

Nτιναμό Τιφλίδας (Γιαράμπεκ): Σκρίμπε, Λομπανίτζε, Αμισουλασβίλι, Ρενέ Σάντος, Σπίτσιτς, Άλβαρο, Παρουνασβίλι, Κιτεϊσβίλι (Τσαντουρισβίλι 62′), Τσιντσάντζε (Βέλεφ 74′), Παπουνασβίλι και Ντβαλισβίλι (Μικελτάτζε 77′)

sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Η Μάγια παίρνει εκδίκηση από την Βασιλική

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Η σειρά του ΑΝΤ1 που σάρωσε στην πρεμιέρα της την τηλεθέαση, αναμένεται ακόμη...