Αφού καταλάγιασε το «σκάνδαλο» Καρανίκα, σειρά έχει άλλος ένας διορισμός, όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ υπ’αριθμό 440/12-8-2016, στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, σε σημαντική θέση στο στρατηγικό κυβερνητικό σχεδιασμό, διορίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Τάσος Πολιτίδης.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο κ.Πολιτίδης, είναι απόφοιτος ΤΕΙ, διατηρούσε ταβέρνα στην Πτολεμαΐδα, πλέον έχει εταιρία catering και στο προφίλ του αυτοσαρκάζεται ως «αναλφάβητος». Πάντως, Καρανίκας και Πολιτίδης δεν θα κάθονται στα ίδια γραφεία, καθώς ο πρώτος «καπάρωσε» το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο δεύτερος διορίστηκε στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.
Βέβαια, ο κ.Πολιτίδης, δεν θα έρθει Αθήνα αλλά θα παραμείνει Πτολεμαϊδα και θα παρέχει τις υπηρεσίες του από απόσταση. Όμως, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο ίδιος διαρρέει πως στην κοινωνία της Πτολεμαϊδας πως θα κατεβαίνει στην Αθήνα μία με δύο φορές την εβδομάδα.
ΤΟ FACEBOOK
Οι αναρτήσεις του στο facebook προκαλούν. Ο ίδιος δηλώνει «αναλφάβητος» ενώ ειρωνευόταν την πολυήμερη απεργία των δημοσιογράφων, ζητούσε τον «πνιγμό» της Λαγκάρντ, έβριζε την Αννα Παναγιωταρέα και σχολίαζε ως… μ@λ@κίες τα περί Grexit.
πολιτιδης
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top