Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ! Από τα catering της Πτολεμαΐδας στο γραφείο Τσίπρα

Αφού καταλάγιασε το «σκάνδαλο» Καρανίκα, σειρά έχει άλλος ένας διορισμός, όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ υπ’αριθμό 440/12-8-2016, στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, σε σημαντική θέση στο στρατηγικό κυβερνητικό σχεδιασμό, διορίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Τάσος Πολιτίδης.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο κ.Πολιτίδης, είναι απόφοιτος ΤΕΙ, διατηρούσε ταβέρνα στην Πτολεμαΐδα, πλέον έχει εταιρία catering και στο προφίλ του αυτοσαρκάζεται ως «αναλφάβητος». Πάντως, Καρανίκας και Πολιτίδης δεν θα κάθονται στα ίδια γραφεία, καθώς ο πρώτος «καπάρωσε» το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο δεύτερος διορίστηκε στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.
Βέβαια, ο κ.Πολιτίδης, δεν θα έρθει Αθήνα αλλά θα παραμείνει Πτολεμαϊδα και θα παρέχει τις υπηρεσίες του από απόσταση. Όμως, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο ίδιος διαρρέει πως στην κοινωνία της Πτολεμαϊδας πως θα κατεβαίνει στην Αθήνα μία με δύο φορές την εβδομάδα.
ΤΟ FACEBOOK
Οι αναρτήσεις του στο facebook προκαλούν. Ο ίδιος δηλώνει «αναλφάβητος» ενώ ειρωνευόταν την πολυήμερη απεργία των δημοσιογράφων, ζητούσε τον «πνιγμό» της Λαγκάρντ, έβριζε την Αννα Παναγιωταρέα και σχολίαζε ως… μ@λ@κίες τα περί Grexit.
πολιτιδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του – Προετοιμασίες για την κηδεία του”

Σταδιακά επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Αυτό οδηγεί τους αξιωματούχους του παλατιού του Μπάκιγχαμ να διατηρούν ένα...