Σε συνέχεια των νέων περικοπών από τους κυβερνητικούς εθελοντικούς κόφτες των συντάξεων ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κος Δημήτριος Γερογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο αυτοαποκαλούμενος ως «ταξικός αποστάτης» και κομμουνιστής, υπουργός ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Κατρούγκαλος, με τους νέους εθελοντικούς κόφτες του στις επικουρικές συντάξεις, αναδεικνύεται πλέον στον πιο πρόθυμο και γρήγορο… ψαλιδοχέρη της Ευρώπης.

Από τις προεκλογικές φανφάρες για μηδενική ανοχή στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, περάσαμε στην αριστερή πραγματικότητα της μηδενοποίησης των συντάξεων και της ζωής των Ελλήνων συνταξιούχων από την κυβέρνηση του αποφασίζω, διατάσω και μετά σας χλευάζω.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, καλεί τον Υπουργό ψαλιδοχέρη, να δώσει το παράδειγμα ο ίδιος και να ζήσει με την κατώτατη σύνταξη και την κάρτα σίτισης, με τα γεμιστά της κυρά Θεανούς, έστω και για ένα μήνα.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top