Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ στη… ΔΕΘ

Στα έργα (Mετρό) της Θεσσαλονίκης αναμένεται να περιοδεύσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης προετοιμάζεται για ένα γεμάτο πρόγραμμα – όπως εισηγούνται οι άνθρωποι του σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα – ώστε να θυμίσει σε όλους το. Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα. Η επίσκεψη αυτή θεωρείται μεγάλης πολιτικής σημασίας και για άλλους λόγους. Θα είναι η πρώτη. αρχηγική εμφάνιση, απέναντι στον πρωθυπουργό αλλά και τους φορολογούμενους (ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους, μισθωτούς, άνεργους, υποαπασχολούμενους κα) με. άδειες τσέπες να περιμένουν, ένα φως και μια ακόμη. ελπίδα ανάκαμψης της οικονομίας και της χώρας. Οι πρώτες συσκέψεις στα νέα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης στο Βαρδάρι, έχουν αρχίσει και η οδός Μιχαήλ Καλού 6, πίσω από τον επιβατικό σταθμό του ΟΣΕ, έχει πάρει ζωή και τη μέρα (αφού τη νύχτα λόγω του αγοραίου έρωτα έχει κίνηση εδώ και δεκαετίες).

Tι αλλάζει…

Ο σημερινός πρόεδρος της Διοικούσας Μ. Σαμαντζίδης βρίσκεται στο τιμόνι του συντονισμού, τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί και να αναλάβει η νέα πρόεδρος που πιθανότατα θα είναι η κα Β. Ευταξά, στέλεχος της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα δε εγκαίνια του νέου κόμματος αναμένεται να κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ στο περιθώριο της τριήμερης επίσκεψης του στη ΔΕΘ. Να θυμίσουμε το ρεπορτάζ της εφημερίδας karfitsa στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι πλεον το ενοίκιο στοιχίζει. 1000 ευρώ από 4.500 που ήταν μέχρι τώρα στα γραφεία της Μ. Ιωσήφ!

Η Αθήνα… αποφασίζει

Σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή ηγεσία του κόμματος στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας «πετάει το μπαλάκι» στον πρόεδρο της ΝΔ αφού όλες οι εισηγήσεις και προτάσεις των στελεχών θα σταλούν σ΄αυτόν για να αποφασίσει ο ίδιος τι θα κάνει και ποιους θα δει κατά το τριήμερο της ΔΕΘ (16 ως 18 Σεπτεμβρίου). Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που τονίζουν ότι «καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει αυτός και οι συνεργάτες του στην Αθήνα το πρόγραμμα συναντήσεων, συσκέψεων και επαφών και να μην το αφήσουν «στις πλάτες των Θεσσαλονικέων» μέρες (προεκλογικές) που είναι.»

Και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης…

Την ίδια ώρα, οι γραμματείς της ΝΔ Θεσσαλονίκης επικαιροποιούν λίστες στελεχών με συνεχή τηλεφωνήματα, ζητώντας διευθύνσεις, ταχυδρομικούς κώδικες, κινητά και σταθερά, ώστε να ενημερωθούν για τις επόμενες κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις του κόμματος στη δεύτερη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας.Στο πρόγραμμα Μητσοτάκη θεωρείται βέβαιη η συνάντηση του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος είχε εκφραστεί θετικά για την υποψηφιότητα του, πριν τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, κάτι που εξόργισε τότε τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα. Επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ύστερα από την έφοδο και κατάληψη των χώρων του από τους «no borders», θέμα για το οποίο το κόμμα της Συγγρού ανέβασε τους τόνους…

 karfitsa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ