Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τρέχουν τα στελέχη της κυβέρνησης να προλαβουν να διορίσουν. Ο Κουρουμπλής διόρισε τον ανιψιό του στο ΕΛΠΙΣ

Αφού τοποθετήθηκε πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ ο σύντροφος της Ρένας Δούρου , σήμερα
μαθαίνουμε πως ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής διόρισε τον ανιψιό του Ελευθέριο στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» ως οδοντίατρο.

Ο κ. Λευτέρης Κουρουμπλής, ανιψιός του Υπουργού διορίστηκε ως επικουρικός ιατρός για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Ο Υπουργός προκήρυξε θέση επικουρικού οδοντιάτρου στο νοσοκομείο Ελπίς που δεν ήταν σε καμία περίπτωση αναγκαίο, ενώ αντίθετα για κλινικές με μεγάλες ελλείψεις γιατρών όπως στη χειρουργική, όπου υπηρετούν 2 μόνιμοι, 1 επικουρικός και 1 με απόσπαση, δεν προκηρύχτηκε καμία θέση.

Εκεί δηλαδή που υπάρχει απόλυτη ανάγκη για ενίσχυση του προσωπικού. Όπως βεβαίως, αυτή η θέση θα μπορούσε να έχει προκηρυχτεί στα ακριτικά νησιά μας, όπου ο κόσμος πεθαίνει αβοήθητος με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό.

Απεναντίας, ο Υπουργός αποφάσισε να προκηρύξει τη θέση φωτογραφικά, με την διαδικασία των ειδικών διατάξεων και με τον τρόπο αυτό, κατέλαβε τη θέση ο ανιψιός του αφού στη λίστα δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος με τις προϋποθέσεις αυτές για την ειδικότητα του οδοντιάτρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Economist βάζει τον Μητσοτάκη στην κούρσα διαδοχής της φον ντερ Λάιεν

Η διάχυτη αμφίσβητηση προς το πρόσωπο της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «φουντώνει» τις συζητήσεις για εναλλακτικές υποψηφιότητες για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Πώς...