Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Ο Καραχάλιος στριμώχνει το Διονύση

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν για τη διοίκηση της κοινότητας των χίπηδων.

Ο τραυματισμένος Γράντος καταφεύγει στο ιατρείο του Χάρη ενώ η άφιξη της Μαίρης στο χωριό επαναφέρει μια σειρά ερωτήσεων που σχετίζονται με τον φόνο της Ρηνιώς και την πιθανή του Δημητρού σε αυτόν.

Η αποκάλυψη της συνεργασίας του Λοίζου με τον Μάρτιν απομακρύνει τη Λώρα από τον τελευταίο Την ίδια στιγμή, η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκονται σε ένα καινούριο παιχνίδι γάτας και ποντικού…

Η Μαίρη και ο Καραχάλιος συνεργάζονται προκειμένου να βγάλουν άκρη με την κατηγορία φόνου που έχουν επιρρίψει οι αρχές στον Δημητρό.



Η συνεργασία του Λοίζου με τον Μάρτιν βαθαίνει με στόχο την διάσπαση της χίπικης κοινότητας ενώ ταυτόχρονα ο Καραχάλιος επιχειρεί να στριμώξει τον Διονύση για τα φαινόμενα αρχαιοκαπηλίας που έχει αποδείξεις ότι συμβαίνουν στα Μάταλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Βρεττός καλεί σε συνάντηση τον Σεραφετίνογλου… και τα πράγματα θα πάρουν πολύ γρήγορα, πολύ...